Celta de Vigo – FC Barcelona: Repartiment de punts a Balaídos (2-2)

Celta de Vigo – FC Barcelona: Repartiment de punts a Balaídos (2-2)

Els culers s’han avançat en dues ocasions mitjançant Dembélé i Alcácer, però els locals han empatat gràcies als gols de Jonny i Iago Aspas en un matx del qual Sergi Roberto ha acabat expulsat, tot i que podrà jugar la final de Copa del Rei

Repartiment de punts a Balaídos entre el Celta de Vigo i el FC Barcelona (2-2). Els culers, que s’han avançat en dues ocasions mitjançant els gols de Dembélé i Alcácer, no han pogut mantenir la victòria i els locals han acabat empatant gràcies als gols de Jonny i Iago Aspas. Sergi Roberto ha acabat expulsat, però podrà jugar la final de Copa. Malgrat tot, els blaugranes sumen un punt més, i ara en necessiten sis per proclamar-se campions de Lliga. A més, el Barça encadena ja 40 jornades de Lliga consecutives sense perdre, 33 aquesta temporada, rècord absolut també en un mateix curs.

El matx ha començat de manera frenètica, amb tots dos equips pressionant molt amunt i amb la intenció de controlar la possessió des de l’inici. La primera ocasió clara no ha trigat a arribar, i Denis, després d’una bona combinació amb Coutinho (min 8), ha estat a punt d’anotar el primer, però el seu llançament creuat ha marxat fregant el pal. La rèplica local ha estat immediata, i Maxi Gómez ha tingut un mà a mà que Ter Stegen ha salvat de manera providencial (min 10).

L’intercanvi de cops ha continuat vigent, amb un bon llançament d’Alcácer refusat per Sergio (min 11) i una pilota de Paulinho al pal (min 24), contrarestada per una contra del Celta que Brais Méndez ha definit fregant el pal (min 25) i una canonada a l’escaire del mateix Méndez que ha salvat Ter Stegen amb una aturada prodigiosa (min 33).

Els gols, abans del descans

La insistència de tots dos equips ha acabat amb el gol caient primer del cantó blaugrana: recuperació de Coutinho, que toca per a Alcácer i aquest assisteix per a Dembélé, que defineix a la perfecció amb un xut creuat amb l’esquerra i anota el seu primer gol a la Lliga (0-1, min 35). La reacció local ha estat imminent, i Jonny, just abans del descans, ha empatat el duel rematant una bona assistència de Maxi Gómez (1-1, min 45) per tornar a igualar el duel.

Ja a la segona meitat, els gallecs ho han intentat amb una clara ocasió per a Jozabed (min 53), però ha estat Alcácer qui, caçant una rematada de Paulinho dins l’àrea petita, ha anotat l’1-2 (min 63). Tres minuts abans Valverde havia mogut fitxa donant entrada a Sergi Roberto i Leo Messi, per aportar aire fresc a l’equip.

Expulsió i empat local

Tanmateix, el partit s’ha complicat quan Sergi Roberto ha estat expulsat amb vermella directa per aturar un mà a mà d’Aspas amb Ter Stegen (min 70). Amb un jugador més, els d’Unzué han crescut i han començat a arribar amb perill a la porteria visitant. A les acaballes del partit, Iago Aspas, després d’una bona passada d’Emre Mor, ha empatat el matx (2-2, min 81). Finalment, repartiment de punts entre tots dos equips en un gran enfrontament ofensiu. Ara els culers afrontaran la final de Copa del Rei contra el Sevilla, dissabte a les 21.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut