Ivan Rakitic:

Ivan Rakitic: "Em vaig operar ràpid per poder jugar aquesta final"

El migcampista croat reconeix que hauran de fer un partit molt complet per superar un dels millors equips de la Lliga per endur-se la quarta Copa del Rei consecutiva

El FC Barcelona té l'opció aquest dissabte (21.30 hores, La 1) de conquerir per quarta vegada consecutiva el títol de la Copa del Rei. Per fer-ho haurà de superar el Sevilla, exequip d'Ivan Rakitic, que ja s'ha recuperat de la lesió a la mà: "Em vaig operar ràpid per poder jugar aquesta final". "Vull estar sempre amb el meu equip per ajudar-lo i donar-ho tot de mi", ha explicat el migcampista blaugrana, que ha reconegut que va parlar amb el doctor de la seva recuperació: "Vaig preguntar el temps que trigaria a recuperar-me, perquè si hagués estat molt no m'hauria operat fins més tard".

Rakitic ha reconegut que la plantilla té al cap el partit recent jugat al Pizjuan, del qual als culers els va costar moltíssim treure un punt: "Cada partit és diferent, però aquest cal analitzar-lo. Vam jugar la final de Copa contra un dels millors equips de la Lliga". El '4' del Barça ha comentat que aniran a Madrid amb ganes de "continuar fent història" i fins i tot sense pensar en l'opció del doblet: "No m'agrada pensar en el més enllà. Ja vindrà el que hagi de venir. Primer ens centrem en la final que volem guanyar. Però està clar que acabar la temporada amb dos títols seria un èxit espectacular ", ha sentenciat Rakitic, que ha respost també les preguntes següents:

Quarta Copa consecutiva

"És un orgull sumar finals. Sé el que significa aquest títol i tinc ganes que arribi ja el partit. Tant de bo puguem continuar fent història".

"En ganes segur que no ens guanyen. És un títol molt important que ningú et regala. Espero que no parem mai de guanyar-la. La il·lusió és més gran que el cansament".

Passat sevillista

"Ja he parlat amb alguns d'ells i hem fet broma. Com sempre dic, és molt especial jugar contra ells. Sempre he dit que soc i seré sevillista i sevillà. Però ara estic al Barça, ja tindran temps de guanyar-ne una altra".

Cillessen

"Tenim el millor porter del món, que és Ter Stegen, però sabem la importància de Cillessen, el millor porter d'Holanda i que ens dona molta confiança. Recordo parades molt importants en aquesta competició i es mereix aconseguir el títol".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut