Manchester City-Juvenil A: Classificats per a la final de la Youth League! (4-5)

Els de Garcia Pimienta s’imposen al conjunt anglès amb una gran primera meitat i dilluns disputaran el títol contra el Chelsea a partir de les 17.00 hores

Una gran primera meitat que val una final europea. El Juvenil A ha fet valer els cinc gols marcats en els primers 45 minuts per accedir a la final de la UEFA Youth League, que es disputarà el proper dilluns 23 d’abril contra el Chelsea (17.00 hores). La primera meitat ha estat de domini absolut blaugrana, però al segon temps el Manchester City ha estat més efectiu de cara a porteria i ha retallat diferències, però no ha pogut superar el Juvenil A (4-5).

Festival golejador a la primera meitat

El Juvenil A ha demostrat des de l’inici que es volia endur la victòria. Collado ha protagonitzat la primera aproximació barcelonista després d’una centrada de Miranda. El porter del Manchester City, però, ha enviat el xut a córner. Les sensacions del Juvenil A eren bones en aquests primers compassos, i Carles Pérez s’ha encarregat d’avançar els blaugranes en una passada a l’espai de Mate que el davanter barcelonista ha definit per sota les cames del porter.

El Manchester City ha sabut reaccionar i ha empatat en un córner. Amb l’1-1 a l’electrònic els nois de Garcia Pimienta han mantingut el control de les ocasions, i Collado ha tornat a avançar els culers amb un gran gol de falta directa que ha sorprès la barrera i el porter del conjunt anglès. El partit estava obert, i el Manchester City ha respost novament marcant el 2-2. A partir d’aquí, però, el Juvenil A ha pogut trobar més facilitats per combinar i generar ocasions de perill.

Primer ha estat Riqui Puig, que ha aprofitat una bona centrada de Mate des de la línia de fons que la defensa anglesa no ha pogut refusar. La diana ha encoratjat el Barça, que pocs minuts després de quedar en superioritat numèrica per l’expulsió del jugador del Manchester City Lorenzo González marcaria de nou. Carles Pérez ha firmat el seu doblet particular, i ha sumat així el setè gol en vuit partits aquest curs a la Youth League (2-4). Abans d’arribar al descans el Juvenil A encara ha tingut temps de marcar el 2-5 en una recuperació de pilota en zona d’atac que Marqués ha definit superant el porter per dalt.

El Manchester City retalla diferències

A la segona meitat el Juvenil A no ha gaudit de tantes ocasions de gol com en els primers 45 minuts. Quant al Manchester City, ha sabut aprofitar les ocasions de perill per reduir diferències a l’electrònic. Tot i així, els primers compassos han estat de control per als culers, amb un actiu Abel Ruiz que generava sensació de perill.

Quan restaven 20 minuts per al final, el conjunt anglès ha retallat diferències amb una diana de Matondo (3-5). Aquest gol ha deixat el matx obert al tram final i amb ocasions de perill per als dos conjunts. Carles Pérez ha estat a punt de marcar el seu hat-trick particular, però el xut des de l’interior de l’àrea ha rebotat al pal. Al minut 85 el Manchester City no ha perdonat un error defensiu blaugrana i ha marcat el 4-5.

Tot i així, el Juvenil A ha sabut mantenir aquest marcador fins al final. El resultat serveix als nois de Garcia Pimienta per classificar-se per a la final de la Youth League, que es disputarà aquest dilluns, 23 d’abril, contra el Chelsea (17.00 hores). En aquest enfrontament els barcelonistes buscaran revalidar el títol aconseguit el 2014, que suposaria el segon d’aquest curs després d’haver guanyat la Lliga.