Una nova exhibició de Ter Stegen sota pals

A Balaídos, el porter alemany, capità del Barça per primer cop, ha tornat a demostrar que és un dels millors porters del món

Enèsima exhibició del porter alemany aquesta temporada. Ter Stegen, que avui ha estrenat capitania blaugrana, ha tornat a demostrar les seves capacitats sota pals. El porter alemany ha realitzat dues grans aturades en el partit contra el Celta de Vigo (2-2).

En el minut 11, el de Mönchengladbach ha realitzat la seva primera gran intervenció. Ter Stegen ha aturat de forma magnífica amb el cos un tir a boca de canó de Maxi Gómez. I més espectacular encara ha estat la intervenció en el minut 33. Una combinació del Celta a la frontal de l’área era rematada per Brais Méndez. I, quan l’estadi sencer cantava gol, el guardameta alemany ha tret una mà providencial per desviar el llançament.

A més, el porter blaugrana s’ha mostrat molt segur durant tot el partit davant les escomeses locals, i es manté com l’únic futbolista que ha disputat tots els minuts de la ratxa d’imbatibilitat blaugrana a la lliga, que ja ha arribat a 40 partits.

No et perdis, tampoc, un seguit de moments inèdits del Barça a Vigo que ara pots repassar.