Josep Maria Bartomeu:

Josep Maria Bartomeu: "És un fins aviat"

El president del FC Barcelona ha destacat que la marxa d’Andrés Iniesta no suposa un adeu definitiu del migcampista manxec, “ja que el contracte que té de per vida el lliga amb el Club per sempre”

Josep Maria Bartomeu ha valorat la marxa d’Andrés Iniesta, i ha assegurat que és un tema que el Club ha parlat amb el jugador les darreres setmanes i que el Barça respecta la decisió del capità culer: “És una decisió legítima i la respectem”. Alhora, el president ha volgut recordar que Iniesta té un contracte amb el Barça de per vida i que el ‘8’ barcelonista tornarà: “No és un adeu, és un fins aviat”. Té un contracte de per vida, és l’únic jugador del Barça que ho té, i estic segur que quan acabi aquesta etapa professional tornarà”.

El president del FC Barcelona també ho volgut tenir bones paraules per a la nova etapa d’Andrés Iniesta: “Li desitgem molta sort i èxits en aquesta nova etapa professional que iniciarà”. El president del Barça també ha fet referència a l’exemple d’Iniesta per als més joves: “Esperem que els joves de la Masia l’agafin com a referent que cal seguir. Ell va arribar aquí amb 12 anys per triomfar i ho ha aconseguit”.

Finalment, Josep Maria Bartomeu ha aprofitat per demanar que la gent acabi de gaudir de la figura d’Iniesta en el que queda de temporada per tot el que ha aportat al Club: “Ens deixa un gran llegat futbolístic i com a persona que és irrepetible. Pel seu esperit de col·laboració i perquè és estimat arreu del món”. “Primer hem de guanyar la Lliga, que la tenim a tocar, i després hem de fer-li un gran homenatge i aplaudir-lo, ja que aquest agraïment infinit que fem a l’Andrés Iniesta el seguirem fent aquests propers dies”, ha sentenciat el president del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut