Ter Stegen visita per sorpresa l’Infantil B, campió d’un torneig a Mönchengladbach

Ter Stegen visita per sorpresa l’Infantil B, campió d’un torneig a Mönchengladbach

El porter alemany, que abans de la competició ja va desitjar sort als joves blaugrana, es va presentar en un entrenament per felicitar-los personalment

La implicació de Marc-André Ter Stegen va més enllà d’aturar ocasions de gols durant els partits. Que ho fa, i molt bé, però és que a més el porter alemany ha demostrat sentir el FC Barcelona. Ho va dir recentment en una entrevista, que per a ell “el Barça és molt més que futbol” i ho demostra dia a dia, amb els seus gestos o amb els seus missatges a les xarxes socials.

Però si últimament hi ha una història que ho exemplifica és la que ha tingut amb l’Infantil B del FC Barcelona, recentment campió d’un torneig a Mönchengladbach, la ciutat natal de Ter Stegen. El porter els va enviar un missatge d’ànim i suport abans de la competició, però la sorpresa majúscula ha arribat més tard. I és que, ja a Barcelona, l’alemany els va visitar en un entrenament per felicitar-los personalment pel títol assolit. Les cares d’il·lusió, sorpresa i felicitat dels nois de David Sánchez parlen per si soles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut