UD Almeria - FC Barcelona B: Sense fortuna de cara gol (1-0)

UD Almeria - FC Barcelona B: Sense fortuna de cara gol (1-0)

Els blaugranes no poden agafar aire contra un rival directe tot i la superioritat de què han gaudit amb la possessió de l’esfèric i les ocasions de gol

En el seu primer partit capitanejant el filial blaugrana, Garcia Pimienta no ha pogut donar una alenada vital al Barça B davant l’Almeria (1-0). Els xuts esperançadors dels culers s’han estavellat una vegada i una altra contra el porter de l’Almeria, i Carles Perez, Aleñá i Nahuel han inspirat l’atac barcelonista sense premi. I encara que la pilota i les oportunitats han tingut l’aire dels blaugranes, el Barça B no s’ha endut un resultat positiu de l’enfrontament.

Alè de gol blaugrana

En la seva primera alineació Garcia Pimienta ha decidit fer jugar dos juvenils de futur: Monchu, al mig del camp, i Abel Ruiz, a la davantera. Precisament el davanter blaugrana, juntament amb Carles Pérez, ha aportat lucidesa a la circulació de pilota del Barça quan han protagonitzat la primera ocasió. I en un context en què l’esfèric sentia principalment l’alè culer, Nahuel, Carles Pérez i Monchu han tornat a ensumar el gol.

Amb un empat a l’electrònic que no ha plasmat la superioritat culer de la primera meitat, el grup de Pimienta, encoratjador des de la banda, encara ha tingut a prop el delit de marcar. Però un altre cop els esforços intrèpids del Barça B s’han topat amb l’aturada del porter de l’Almeria. I en els primers sospirs de la segona meitat un xut esperançador d’Aleñá, que ja ho havia provat anteriorment, ha acabat amb el mateix desenllaç.

Una diana que no s’esperava

Amb cor i cap, el Barça B ha continuat la recerca del gol. Ara bé, s’ha passat del blanc al negre sense passos intermedis. El conjunt local ha deixat sense respiració els barcelonistes amb la diana inesperada d’Hicham (min 65). Era tot just el primer llançament a porteria dels locals en el segon període. Quedaven minuts, però el bagatge ofensiu culer ha decaigut i no s’ha remuntat un resultat que s’ha desmarcat de l’ortodòxia futbolística que havia imposat el Barça B. El pròxim partit dels blaugranes per intentar sortir de les places de descens serà contra el Reus al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut