La Federació de Penyes del Barcelonès Est celebra ‘Sang Culé’, una jornada solidària de donació de sang

La Federació de Penyes del Barcelonès Est celebra ‘Sang Culé’, una jornada solidària de donació de sang

L’acte va comptar amb el suport de la Confederació Mundial de Penyes, la Fundació del FC Barcelona i l’Agrupació Barça Jugadors

Aquest dissabte la Federació de Penyes del Barcelonès Est, que presideix Jordi Monturiol, va organitzar una Jornada Solidària de donació de sang a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona sota el nom ‘Sang Culé’.

La jornada va comptar amb el suport i la col·laboració de la Confederació Mundial de Penyes, representada pel seu president Antoni Guil, la Fundació del FC Barcelona, representada pels patrons Antonio Tombas i Josep Maldonado, i l'Agrupació Barça Jugadors, que va desplaçar a Paco Fortes i Adjutori Serrat. També es van acostar fins al Banc de Sang i Teixits personalitats com Laszly Kubala, Pere Valentí Mora, Sergi Biosca, Josep M. Minguella i Pilar Calvo, que encapçalava una delegació de la Penya Dracs Units.

L’acte institucional va ser precedit per una actuació dels Castellers de Barcelona que van aixecar un pilar de quatre a la plaça central del recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau. Alba Bosch, directora del Banc de Sang i Teixits de l‘hospital, va agrair en el seu parlament la tasca de les penyes en aquesta jornada i ha destacat la importància que representen les donacions de sang.

D’altra banda, Antoni Guil, president de la Confederació, va destacar el treball de les Federacions i, en particular, el de la Federació del Barcelonès Est, pel paper primordial que tenen en l’entramat social de la ciutat.

També van participar en la jornada la PB Foment Martinenc, Poble Nou, Pep Ventura, Trinitat Vella, La Teixonera, La Guineu, Centenari de Barcelona, el Districte XVII, Cor Culé, Can peguera, Castellers de Barcelona, etc.

Sortejos entre els donants de sang

Entre tots els participants es sortejaven entrades pel Trofeu Joan Gamper, entrades pel Museu i camisetes de la primera i segona equipació del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut