Barça Lassa – Atlético Valladolid: La primera final arriba als quarts

Barça Lassa – Atlético Valladolid: La primera final arriba als quarts

Els blaugrana juguen, a les 20:30 hores al Madrid Arena, l’última eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei contra un rival que fa unes jornades els va posar contra les cordes

Aquest dijous comença la Fase Final de la Copa del Rei d’handbol, i el Barça Lassa entrarà en joc en l’últim torn. A les 20:30 hores, els de Xavi Pascual sortiran a la pista del Madrid Arena per intentar aconseguir el bitllet per a les semifinals. Al davant tindrà l’Atlético Valladolid, un rival per estar alerta. I és que fa menys de dos mesos, al pavelló de Huerta del Rey, els blaugrana van patir de valent per endur-se el triomf en el duel de Lliga. Ho van fer, amb el temps esgotat, amb un llançament màgic d’Aron Pálmarsson.

Abans de viatjar a Madrid, i en l’atenció a mitjans de la Recepció Oficial, el tècnic Xavi Pascual va advertir del perill del rival als quarts i va definir el partit com “una final”. L’equip va completar l’últim entrenament aquest mateix dijous a Alcobendas, i Xavi Pascual no podrà comptar amb Wael Jallouz, mentre que Pálmarsson segueix sent dubte.

El Barça Lassa defensarà una Copa del Rei que ha guanyat en les últimes quatre edicions -21 en tota la història-, el que suposaria el cinquè de la temporada. Per això, primer haurà de superar els quarts de final i, en cas de classificació, disputaria la semifinal aquest dissabte a les 19:00 hores contra el guanyador de l’encreuament entre el Fraikin BM Granollers i l’Ángel Ximénez Avia Puente Genil.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut