El Barça es proclama campió de Catalunya de Clubs

La secció va aconseguir el títol acabant per davant de l’AA Catalunya i l’ISS L’Hospitalet

El Barça s’ha proclamat aquest cap de setmana campió en el campionat de Catalunya d’atletisme de clubs. La secció es va imposar en aquesta competició després de sumar un total de 283 punts, i va aconseguir el tretzè campionat de Catalunya seguit.

Els blaugranes van acabar imposant-se amb 283 punts, per davant de l’AA Catalunya (225,5) i L’Hospitalet (206).

Marc Alcalá, segon a la Milla Sagrada Família

D’altra banda, aquest cap de setmana s’ha dut a terme la Milla de la Sagrada Família, en la qual l’atleta Marc Alcalá va acabar penjant-se la medalla de plata. A més, Biel Morancho, en categoria aleví, i Abril Altarriba, en categoria cadet, van penjar-se la medalla d’or.