L'FCBarcelona Official Store de Platja d'Aro reobre en una millor ubicació

L'FCBarcelona Official Store de Platja d'Aro reobre en una millor ubicació

El punt de venda oficial situat a Platja d’Aro va reobrir les seves portes a finals de març després d’ajustar la seva imatge a la resta de botigues oficials del FC Barcelona

Després de trobar un millor emplaçament perquè tots els amants de la marca Barça tinguin una experiència única, l’FCBarcelona Official Store de Platja d’Aro ha reobert les seves portes. Aquest punt de venda s’ha traslladat a l’eix comercial de Platja d’Aro, i ofereix una experiència exclusiva a tots els seus visitants amb una imatge renovada ara en la línia de la resta de botigues oficials del Club (un total de 16).

A l’FCBarcelona Official Store de Platja d’Aro, que fruit d’aquesta nova ubicació disposa d’aproximadament 110m2, es poden trobar tots els articles oficials del Barça, com ara les equipacions dels jugadors professionals, la línia d’entrenament i també la de carrer, i una àmplia oferta de productes llicenciats. A més, es mantenen els serveis habituals de personalització de samarretes.

A més del canvi d’emplaçament, a l’FCBarcelona Official Store de Platja d’Aro s’han dut a terme una sèrie de treballs de remodelació amb l’objectiu d’ajustar la seva imatge a la de la resta de botigues oficials del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut