Es compleixen 15 anys de la primera Eurolliga del Barça de bàsquet

Es compleixen 15 anys de la primera Eurolliga del Barça de bàsquet

Aquest divendres es compleixen 15 anys de la primera Eurolliga guanyada pel Barça Lassa amb Pesic a la banqueta

L’11 de maig del 2003, avui fa exactament 15 anys, va canviar la història del Barça de bàsquet. Després de moltes temporades buscant-ho, i moltes finals disputades, el FC Barcelona es va proclamar campió d’Europa de bàsquet al Palau Sant Jordi de Barcelona després de superar la Benetton de Treviso en la gran final (76-65). L’equip que entrenava Svetislav Pesic, actualment entrenador del primer equip, va aconseguir la primera Eurolliga de la secció en una temporada que va ser històrica i irrepetible.

I és que l’equip del curs 2002/03 va guanyar la Copa del Rei, l’Eurolliga i la Lliga ACB, una fita que mai abans s’havia aconseguit al Barça Lassa i que no s’ha tornat a repetir.

Aquell equip entrenat per Pesic, i en el qual ja hi era l’actual capità Juan Carlos Navarro, també comptava amb Nacho Rodríguez, actual Mànager de la secció, i Sarunas Jasikevicius en la posició de base, Rodrigo De La Fuente, Dejan Bodiroga i César Bravo en les posicions exteriors i Gregor Fucka, Roberto Dueñas, Patrick Femerling, Anderson Varejao, Alfons Alzamora i Remon Van der Hare en el joc interior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut