El Barça oferirà els 5 títols de Copa a l’afició

El Barça oferirà els 5 títols de Copa a l’afició

Els jugadors dels equips de futbol, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins sortiran al terreny de joc amb els trofeus durant la prèvia del partit davant el Vila-real

Els jugadors del primer equip i de les seccions professionals del FC Barcelona, que enguany s’han proclamat campions de les respectives Copes del Rei, oferiran demà els 5 títols a l’afició durant la prèvia i la mitja part del partit davant del Vila-real.

Els equips de futbol, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins sortiran al terreny de joc per fer-se una foto històrica amb els trofeus.

La primera Copa que va arribar a les vitrines del Club aquesta temporada va ser la del bàsquet. El conjunt de Pesic va aixecar el trofeu el 18 de febrer després de superar el Reial Madrid per 90-92 a Gran Canària. Una setmana després, el dia 25 del mateix mes, l’hoquei patins va superar el Liceo per 1-2 en la final de Copa, disputada a Lloret de Mar. La tercera arribaria el 21 d’abril gràcies a la brillant actuació dels homes de Valverde davant el Sevilla al Wanda Metropolitano per 0-5.

I aquest cap de setmana passat s’han assolit les dues restants. El Barça Lassa de futbol sala va derrotar el Jaén Paraíso Interior per 4-3 a Càceres. Diumenge, Xavi Pascual i els seus jugadors van aixecar la Copa del Rei d’handbol, disputada a Madrid, després de guanyar la final al BM Logronyo La Rioja per 35-28.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut