Real Sporting – Barça B: L’escenari idoni per reaccionar

Real Sporting – Barça B: L’escenari idoni per reaccionar

16 hores (GOL): L’equip buscarà guanyar en un estadi complicat i davant un rival amb pressió per lluitar per l’ascens directe

L’hora de la veritat. S’acaba el temps i les jornades, i malgrat haver dominat i creat més ocasions que els rivals en els últims dos enfrontaments, el filial necessita sumar punts. L’escenari idoni és El Molinón – Enrique Castro Quini, un estadi de Primera, amb un ple a la graderia i un ambient que a tots els futbolistes els agrada viure. Per tant, un repte majúscul per als de Garcia Pimienta, que es veuran les cares amb un Sporting que ve de perdre la jornada passada i que necessita guanyar per no perdre de vista els llocs d’ascens directe. Pressió per totes dues bandes i un bon partit de futbol.

Rivera i Marc Cardona, grans novetats

L’equip va viatjar aquest divendres en avió cap a Gijón, on ha descansat abans del matx. Garcia Pimienta ha convocat els 18 jugadors següents: Jokin Ezkieta, Daniel Morer, Cucurella, R. Tarín, Rivera, Sarsanedas, Nahuel, Aleñá, Marc Cardona, A. Ortolá, Palencia, Ballou, R. de Galarreta, C. Pérez, Vitinho, David Costas, J. Cuenca, Marqués. El retorn de Rivera i Marc Cardona, sancionats la jornada passada, és la gran novetat de la llista, juntament amb la presència del juvenil Marqués, que repeteix després de la setmana passada contra el Reus, en què va jugar la segona part del matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut