ICG Software Lleida – Barça Lassa: Per acostar-se a l’OK Lliga només val guanyar!

ICG Software Lleida – Barça Lassa: Per acostar-se a l’OK Lliga només val guanyar!

(12.00 hores, Esport3) El conjunt barcelonista visita el flamant campió de la CERS amb la intenció d’acostar-se a un títol que, fins i tot, podria acabar tenint color blaugrana aquest diumenge

Les oportunitats arriben a base de victòries. I per acostar-se a l’OK Lliga només val guanyar. El títol està a prop, amb quatre punts d’avantatge a falta de tres jornades. El Barça Lassa fins i tot podria proclamar-se campió diumenge si el Liceo punxa dissabte a Vic. En tots els escenaris possibles, si el Barça vol acostar-se al títol d’OK Lliga el resultat necessari és el duna victòria a l’Onze de Setembre (12.00 hores, Esport3). “Només ens preocupem d’allò que depèn de nosaltres mateixos. Intentarem fer la nostra feina a Lleida, que prou difícil serà”, ha assegurat Edu Castro.

Al mateix pavelló en què l’ICG Software Lleida va proclamar-se campió de la CERS la setmana anterior, el Barça Lassa haurà de fer front a l’eufòria lleidatana, que somia amb la quarta plaça. “Felicito el Lleida perquè fa anys, sobretot l’Albert Folguera, que està treballant amb aquest equip. És un club que està creixent molt des d’una piràmide molt correcta i han tingut la recompensa”, ha comentat Castro.

Enmig de la celebració del seu primer títol, el Lleida va caure aquest dimarts a Caldes (5-4) en un duel en què ja es va notar l’absència del lesionat Roberto Di Benedetto. Els de Folguera, però, tenen un equip sòlid amb Lluís Tomàs a la porteria i el seu germà Andreu com un dels referents, al costat de l’argentí Dario Giménez (24 gols), l’asturià César Candanedo i el reusenc Xixi Creus.  

Pablo Álvarez: “No han guanyat la CERS per casualitat”

L’equip blaugrana ha fet aquest dissabte l’últim entrenament abans d’afrontar el penúltim matx a domicili i amb l’objectiu de concentrar-se exclusivament “en el partit d’aquest diumenge", segons ha dit Pablo Álvarez”. “Ens queden tres finals, i la de Lleida és una més. Hem de seguir jugant com fins ara”, ha afirmat el golejador argentí, que també va visitar aquest divendres, junt amb Aitor Egurrola, la base del Claret. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut