Barça Lassa B - Sentmenat (4-3): A la final del playoff d’ascens

El guanyador del darrer playoff serà equip de la Primera Divisió

Els blaugranes venien de recuperar el factor pista en haver guanyat el primer partit a la pista del Sentmenat, en aquest playoff. Un triomf blaugrana significava el pas a la final i l’opció d’ascens de categoria.

Igualtat a la pista

En els primers minuts els blaugranes tancaven darrera el seu rival però en una contra i amb un xut creuat els de Sentmenat establien el 0-1 en el minut 8. Però als pocs segons els blaugranes empataven després de que el porter visitant atures un penal i el rebuig fos aprofitat pels blaugranes per establir l’empat.

A partir de l’empat, el partit entrava amb una fase de ritme frenètic pels dos equips amb ocasions a les dues porteries però el marcador no es movia i al descans seguia la igualtat establerta en el minut 8.

Remuntada

La segon part començava amb equilibri sobre la pista però els blaugranes cercaven el gol que els situes amb avantatge i en el minut 8 tenien la recompensa al seu esforç i marcaven el segon gol. A partir d’aquest moment el Sentmenat pujava les seves línies i assolia el segon gol, amb cert debat si la pilota havia entrat o no, en el minut 13 del segon temps.

La sort no acompanya al Barça Lassa B i a manca de 10 minuts per a la fi del partit, un xut llunyà del Sentmenat era desviat per un dels seus davanters per establir el 2 a 3. El ritme del partit el tenien els visitants però el Barça Lassa B tenia una falta directa fruit la tarja blava rebuda pel Sentmenat, oportunitat que no van poder aprofitar. A la següent jugada arribava la desena falta visitant i el porter visitant tornava a rebutjar la bola. El Barça aprofitava la superioritat a la pista i a set minuts del final establia l’empat a 3. En els darrers minuts les faltes podrien ser decisives.

Els barcelonistes entraven als darrers cinc minuts amb 9 i el Sentmenat amb 12. Pressió blaugrana sobre la porteria visitant i el Sentmenat cercava l’acció que els donés el gol o la desena falta blaugrana, però una acció de talent posava el 4 a 3 favorable als blaugranes a quatre minuts per a la fi però el Sentmenat forçava la desena falta blaugrana, falta que aturava el porter blaugrana amb 3 minuts per jugar. Els blaugranes han mantingut el control de la bola i s’han classificat pel playoff final d’ascens, on disputaran la plaça per jugar a primera divisió la propera temporada.

Ara el Barça Lassa B haurà d’esperar a la resolució del Comitè de Competició per saber si ja té rival, després que la semifinal entre el CH Juneda – Lleida i el CP Manlleu B no es disputés ja que els osonencs no es van presentar al·legant manca de jugadors i una baixa mèdica.