Messi, escollit millor jugador del mes d’abril a la Lliga

Messi, escollit millor jugador del mes d’abril a la Lliga

L’argentí ha estat guardonat per LaLiga amb el premi al millor jugador del mes d’abril, després de signar dos hat-tricks i conquerir el doblet

L’enèsim reconeixement a Lionel Messi. LaLiga ha atorgat a l’astre argentí el premi que l’acredita com a millor jugador del mes d’abril passat. Les grans actuacions del ‘10’ blaugrana en el tram final de la competició regular, així com la consecució del doblet, han provocat que el davanter blaugrana rebi aquest guardó.

Messi ha completat un mes d’abril amb uns números extraordinaris un cop més, ja que ha anotat sis gols en només quatre partits de Lliga. L’argentí va fer un hat-trick al Camp Nou davant el Leganés, i un altre a Riazor, el dia que els blaugranes es proclamaven campions de Lliga després de superar el Deportivo de la Corunya. Però l’olfacte golejador no és l’únic que el caracteritza, ja que el crac blaugrana és protagonista de grans accions sempre que salta al terreny de joc.

Lionel Messi rebrà el premi abans de l’inici del partit de diumenge davant la Reial Societat al Camp Nou (20.45 hores). Un partit que serà l’últim d’aquesta temporada, i que representarà el comiat d’Andrés Iniesta al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut