El Clàssic amb més diferència de punts

El Clàssic amb més diferència de punts

Els culers arriben al duel amb 15 punts més que el Reial Madrid a la classificació de la Lliga, la diferència més gran de punts en un Clàssic al Camp Nou en els últims 30 anys

El Barça de Valverde continua batent rècords. Després d’aconseguir el campionat de Lliga i també la millor ratxa d’imbatibilitat de la competició, els culers volen certificar la temporada perfecta tancant el curs sense perdre cap partit a la Lliga. La propera prova serà al Clàssic davant el Reial Madrid, al qual els culers arriben amb una altra xifra de rècord: 15 punts per damunt dels blancs a la classificació.

Aquests 15 punts són la diferència més gran de punts entre blaugranes i madridistes abans d’un Clàssic al Camp Nou en els darrers 30 anys. Una dada que sens dubte demostra la magnitud de la grandíssima temporada dels homes de Valverde al campionat de Lliga, en què no han donat opció als seus rivals i del qual s’han proclamat campions amb quatre jornades d’antelació.

En els darrers anys, els cursos en què un dels dos conjunts va arribar amb més diferència de punts al Clàssic del Camp Nou van ser el 2015/16 (amb +10 per al Barça) i el 2005/06 (amb +11 també per als culers), i també el curs 2003/04 (amb un +10 per als blancs). A més, cal recordar que després del Clàssic de la primera volta, en què els barcelonistes van vèncer per 0-3, els culers es van situar a +11 punts dels de Zidane.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut