Els 18 escollits per Ernesto Valverde per al Llevant - FC Barcelona

Els 18 escollits per Ernesto Valverde per al Llevant - FC Barcelona

Aquests són els jugadors escollits per l'últim partit de la temporada fora de casa

Últim desplaçament de la Lliga per al Barça. Després del triomf per 5-1 contra el Vila-real, l’equip es torna a veure les cares amb un conjunt del País Valencià. El duel, que correspon a la 37a jornada de Lliga, té l’al·licient de mesurar dos equips enratxats amb l’objectiu de sumar un nou triomf (20.45 hores, BeIn LaLiga).

El tècnic blaugrana ha fet pública la llista de 18 convocats per a aquest duel, per al qual no podrà comptar amb Umtiti, amb molèsties al genoll esquerre, ni amb Sergi Roberto, sancionat. A més, han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Messi i Aleix Vidal. Per tant, els 18 escollits són: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, O. Dembélé, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, André Gomes, Yerry Mina i Vermaelen.

Sessió amb els disponibles i Varo, del FC Barcelona B

L’equip ha realitzat l’últim entrenament previ al matx a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en una sessió en què no ha participat Umtiti, que encara té molèsties al genoll esquerre, i que ha comptat amb la presència de Varo, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut