Ernesto Valverde: “El Llevant ha fet uns números increïbles en les darreres jornades”

Ernesto Valverde: “El Llevant ha fet uns números increïbles en les darreres jornades”

Pel tècnic blaugrana, l’equip valencià sempre ha tingut millor equip del que dictava la taula

Ernesto Valverde ha lloat la increïble ratxa dels de Paco López en aquest final de temporada. “Han fet uns números increïbles, amb set victòries, un empat i una derrota en nou partits”, ha alertat el tècnic sobre el proper rival del Barça. “Sempre he pensat que tenien millor equip del que deia la classificació”, ha reconegut el preparador barcelonista en la roda de premsa prèvia al Llevant – Barça (diumenge, 20.45 h, BeIN LaLiga).

El tècnic ha destacat la “confiança” amb la qual està jugant el conjunt granota, però ha assegurat que l’objectiu d’acabar la Lliga invictes motiva molt l’equip. Sobre aquesta qüestió, el tècnic ha explicat que mira de mentalitzar-se “de la mateixa manera que si el títol estigués en joc”, i que, si als jugadors els demana tensió competitiva, la seva obligació és tenir-ne també. A més, ha volgut subratllar la “línia regular de l’equip al llarg de la temporada”, i ha confessat que, per ell, l’èxit d’aquest equip radica a “tenir la sensació que competirà en cada matx”.

“M’encantaria que Messi guanyés la Bota d’Or”

Valverde ha confessat que espera que el crac argentí guanyi aquest guardó individual –seria el cinquè per al ‘10’ blaugrana–, i ha destacat que els premis són conseqüència del gran treball de l’argentí i de tot l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut