Messi i Salah, la lluita final pel tron de la Bota d’Or

Messi i Salah, la lluita final pel tron de la Bota d’Or

L’argentí i l’egipci governen la classificació de màxim golejador europeu just quan s’apropa el final de la temporada

Leo Messi i Mohamed Salah són els reis del gol a Europa. Les 34 dianes del crac argentí i les 31 de l’egipci els situen al capdamunt de la classificació de la Bota d’Or. L’estrella blaugrana suma 68 punts a la classificació del trofeu, mentre que l’extrem egipci del Liverpool en suma 62 a hores d’ara.

Més enrere queden Ciro Immobile i Robert Lewandowski, que gràcies als seus 29 gols posseeixen 58 punts cadascun. L’estrella blaugrana ho té tot de cara per assegurar la seva cinquena Bota d’Or. Al ‘10’ culer encara li queden dos partits de Lliga, mentre que a la Premier League només queda una jornada perquè Salah continuï sumant gols i punts.

Pel que fa als altres aspirants al trofeu, a Lewandowski −29 gols− també li resta un partit de Bundesliga, mentre que Immobile −29 gols− i Icardi −28 dianes− tindran dues jornades més per intentar igualar o superar els registres de Messi, incloent-hi un matx entre Lazio i Inter de Milà en la jornada 38 de la Serie A. Tot i això, en l’actualitat Immobile està lesionat i és dubte per al tram final del campionat. Cavani, amb 28 gols, també té dues jornades per continuar ampliant el seu compte golejador a la Ligue 1, amb duels contra Rennes i Caen.

El calendari dels aspirants a la Bota d’Or:

  1. Messi, 34 gols: Llevant (F) i Reial Societat (C)
  2. Salah, 31 gols: Brighton (C)
  3. Immobile, 29 gols: Crotona (F) i Inter de Milà (C) *lesionat
  4. Lewandowski, 29 gols: Stuttgart (C)
  5. Cavani, 28 gols: Rennes (C), Caen (F)
  6. Icardi, 28 gols: Sassuolo (C), Lazio (F)
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut