Valverde:

Valverde: "L'ambient ha estat fantàstic"

Després del partit contra els Mamelodi Sundowns, el tècnic del primer equip i el porter blaugrana Marc-André Ter Stegen han valorat positivament l'experiència

El FC Barcelona ha jugat un amistós a Sud-àfrica. El resultat ha estat el de menys (1-3), ja que l'enfrontament forma part dels actes de commemoració del naixement de Nelson Mandela. Precisament aquest aspecte és el que ha acabat destacant el tècnic de l'equip, un Ernesto Valverde que ha valorat positivament el matx: "M'ha agradat molt el rival pel seu entusiasme. Ha estat un partit molt bonic i l'ambient ha estat fantàstic. Per a nosaltres és un honor que ens hagin convidat per a una celebració així. Ho hem gaudit i volíem oferir una victòria a l'afició que ens segueix des de tan lluny". Perquè Valverde ha assegurat que "sempre és un plaer poder estar amb ells i ha estat un bon aprenentatge".

"Gràcies pel suport"

De fet, el porter alemany Marc-André Ter Stegen ha volgut agrair el suport rebut durant les hores que l'equip ha estat a Johannesburg. "Ha estat una gran experiència per a nosaltres i estem satisfets per haver guanyat davant dels fans de Sud-àfrica. Ens ha agradat molt l'ambient, i només puc dir-los: "Gràcies pel suport. Esperem tornar aviat".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut