Juvenil B - Cornellà: Victòria clara per accedir a semifinals (3-1)

Els blaugrana han superat amb claredat el conjunt del Baix Llobregat gràcies els gols de Konrad, Rubén (pp) i De Vega en el duel corresponent als quarts de final de Copa Catalunya

Cap a semifinals. El Juvenil B ha superat amb claredat el Cornellà en el matx corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya (3-1), gràcies als gols de Konrad, Rubén (p. p.) i De Vega. Amb aquesta victòria, els homes de Franc Artiga accedeixen amb contundència a les semifinals de la competició.

Els culers han sortit molt endollats des de l’inici, i els vuit minuts de joc, Konrad ja ha avançat als locals (1-0, minut 8). El control era blaugrana, i així ho han acabat reflectint al marcador just abans del descans amb dos gols gairebé consecutius. Primer Rubén, en pròpia porta (2-0, minut 39) i just al darrer minut del primer temps, Lucas de Vega ha deixat el matx pràcticament sentenciat (3-0, minut 45).

Ja a la segona part, els visitants han intentat ficar-se dins del partit i finalment han aconseguit escurçar distàncies mitjançant Max, que amb un gol de penal ha situat el 3-1 (minut 78). Tot i així, els culers han dominat a la perfecció el matx en tot moment i han acabat certificant l’accés a les semifinals de la Copa Catalunya.