FC Barcelona Femení – Atlètic de Madrid (prèvia): El duel final

FC Barcelona Femení – Atlètic de Madrid (prèvia): El duel final

20.30h, beIN Sports: Després d’una temporada de frec a frec a la Lliga, culers i matalasseres es juguen la Copa de la Reina a Mèrida
La temporada 2017/18 acaba aquest vespre amb la final de la Copa de la Reina a Mèrida. Serà una autèntica traca final entre els dos equips, Barça i Atlètic de Madrid, que durant tota la temporada han protagonitzat un estira-i-arronsa colossal a la Lliga, finalment resolta a favor de les matalasseres per només un punt d’avantatge.

Però la Copa és una història diferent. Només cal recordar el precedent de la campanya anterior, quan les culers es van imposar per un contundent 4-1 a Las Rozas. De fet, és la tercera final consecutiva entre aquests dos conjunts, una altra mostra del lideratge que mantenen al futbol estatal.

No hi ha dubte de que es tracta d’una competició especial per al Barça. Serà la sisena final en vuit temporades. Guanyant-la, es convertiria en el Rei de Copes, juntament amb Llevant i Espanyol (6).

L’últim partit de la capitana Ràfols

Un altíssim protagonisme en moltes d’aquestes finals l’ha tingut Laura Ràfols. Una Copa va ser el seu primer títol estatal, el 2011, i somia en tancar el cercle, després que el dimecres s’acomiadés en una emotiva roda de premsa. A partir de l’1 de juliol seguirà vinculada al Club amb una altra funció.

El cos tècnic barcelonista desplaçava les 25 futbolistes de la plantilla aquest divendres cap a Mèrida, una vegada finalitzat el darrer entrenament de la temporada al Miniestadi. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut