Els consells de Ter Stegen a les joves promeses de la Masia

Els consells de Ter Stegen a les joves promeses de la Masia

El porter alemany va visitar l’Infantil B i va voler aprofitar per compartir algunes de les seves experiències i reflexions amb els joves jugadors

Ter Stegen ha demostrat en diverses ocasions ser un gran seguidor del futbol formatiu blaugrana. L’alemany sempre ha mostrat un gran compromís amb el Club i amb tot el que l’envolta. Però enguany ha establert una relació especial amb l’Infantil B, equip que es va proclamar campió de Lliga el passat cap de setmana. La implicació del porter blaugrana va començar dies enrere, abans que els joves jugadors viatgessin cap a Mönchengladbach, la seva ciutat natal, per disputar un torneig del qual es van proclamar campions.

Previ a l’inici de la competició, Ter Stegen els va enviar un missatge d’ànim, però la història no es va acabar aquí, i un cop ja eren a Barcelona, l’alemany els va sorprendre durant un entrenament per felicitar-los personalment i compartir algunes de les seves experiències.

Els consells de Ter Stegen

Aleshores l’alemany va recordar amb alegria la seva etapa al club de la seva ciutat, on hi va estar durant 20 anys. El porter va transmetre als joves cracs algunes de les situacions que l’han convertit en el gran porter que és actualment. Però, per sobre de tot, Ter Stegen va transmetre la importància d’utilitzar el futbol com a eina per a treballar la personalitat, així com per a créixer com a persones en l’etapa formativa. Per altre banda, també va destacar la obligatorietat de continuar amb l’educació. Una educació que ell mai va abandonar, i que l’ajuda a continuar millorant dia rere dia.

Però, en una dosi de realisme, va conscienciar als nois de la Masia de la dificultat d’arribar a convertir-se en jugador professional, i de les complicades decisions que s’han de prendre en moments puntuals, com per exemple abandonar la teva ciutat i tot el teu entorn. Per últim, l’alemany els va voler inculcar la importància d’aprendre a gestionar els errors, aprendre d’aquests i aprofitar-los per millorar.

Ter Stegen, doncs, s’ha convertit en un padrí per als jugadors de l’Infantil B aquesta temporada, que de ben segur trigaran a oblidar la bona estona compartida amb un dels seus ídols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut