L’Infantil B també és campió

L’Infantil B també és campió

L’equip de David Sánchez supera per 0-3 al FIF Lleida i suma la onzena Lliga per al futbol formatiu amateur en un cap de setmana on l’Infantil A ha guanyat el Torneig Lennart Johansson a Solna (Suècia) superant per 1-0 l’Anderlecht a la final

CADET A - NÀSTIC

A la final del Campionat de Catalunya! (2-0)

El Cadet A de Carles Martínez jugarà la final del Campionat de Catalunya després de superar per 2-0 a un competitiu Nàstic de Tarragona que mai va rendir-se i va donar la cara en tot moment. Els dos gols blaugranes els va aconseguir Robert Navarro, als minuts 11 i 50, mentre que el Nàstic fallava un penal als darrers instants del partit. El Barça, campió de Lliga, jugarà la final contra el RCD Espanyol, que ahir va superar el Girona a les semifinals.

CADET B - VILANOVA GELTRÚ

Últim partit i últim espectacle (9-1)

El Cadet B de Sergi Milà acaba la Lliga com la van començar: amb victòria. D’aquesta manera, davant el Vilanova i la Geltrú, els campions van posar la cirereta a una temporada lliguera quasi perfecta: 24 triomfs, quatre empats i dues derrotes. En el partit de la jornada 30, al primer minut de partit no s’albirava una pluja de gols culer, perquè els visitants es van avançar. Però a partir d’aquest moment el matx es va tenyir de blaugrana, tant en joc com en ocasions. Antoni Quetglas (2), Arnau Farnós (2), Jorge Alastuey, Fermín López, Roger Martínez, Juanda i Leo Dos Reis, màxim golejador culer en la Lliga, van ser els autors dels gols del Cadet B.  

INFANTIL A – TORNEIG LENNART JOHANSSON

Campions a Suècia superant l’Anderlecht a la final (0-1)

Ho han aconseguit! L’Infantil A d’Álex Urrestarazu s’ha endut el prestigiós Torneig Lennart Johansson! Després d’un gran cap de setmana, als barcelonistes els hi va valer un solitari gol de Bobi en el partit decisiu contra l’Anderlecht per aixecar el títol a Solna (Suècia). Una experiència enriquidora pels culers que, malgrat realitzar una temporada plena d’èxits i triomfs per recordar, segueixen amb una dinàmica positiva demostrant, allà on van, el seu esperit de competició únic. L’Infantil A va arribar a la final després de superar a la primera fase al HJK Helsinki (5-0), l’AIK (3-0) i el Cagliari (2-0) i perdre davant de l’Anderlecht (0-2). A les semifinals van guanyar per 3-1 al Besiktas, amb gols de Pau, Ilias i Bobi. I a la final li van tornar la derrota a l’Anderlecht en un partit molt físic que es va resoldre amb el gol de Bobi. El blaugrana Diego Almeida va ser escollit MVP del torneig.

FIF LLEIDA – INFANTIL B

Campions de Lliga! (0-3)

Punt i final perfecte a una temporada que ha estat molt complicada però que ha tingut un desenllaç feliç! En l’última jornada, l’Infantil B de David Sánchez es va proclamar campió després de guanyar per 0-3 al camp del FIF Lleida amb gols de Jan Molina, a la sortida d’un llançament de falta, Gerard, de potent xut des de fora de l’àrea, i Cristòbal, de penal. L’Infantil B suma l’onzena lliga per al futbol formatiu amateur blaugrana i queda amb tres punts d’avantatge respecte al màxim rival que ha tingut en la disputa pel títol: la Escuela San Pedro San Pablo. L’Infantil B tanca la temporada amb 22 victòries, dos empats i quatre derrotes en una categoria sempre molt difícil ja que competeixen amb rivals en la seva majoria un any més grans que ells. El Barça ha marcat 87 gols a favor i només ha encaixat 14, tenint a Solo Traoré, amb 12 dianes, com el màxim golejador de l’equip.

ALEVÍ A – VILA OLÍMPICA

Triomf per tancar la Lliga abans d’anar a LaLiga Promises (8-0)

Gran victòria la que va aconseguir l’Aleví A enfront el Vila Olímpica, que va saldar-se amb un contundent 8-0. Els golejadors barcelonistes van ser Alexis Olmedo, que va obrir el marcador, Marc Guiu i Alejandro Domínguez, amb un doblet cadascun i Iván Rodríguez, Arnau Pradas i Ianis Tarba amb una diana per cap.

Espectacular victòria de l’equip de Marc Serra en l’última jornada d’un campionat que han aconseguit emportar-se amb uns números sensacionals: 30 partits, 28 victòries, 192 gols a favor i tant sols 31 en contra. I, el més important més enllà de les estadístiques, un futbol alegre i ofensiu, que ha fet la delícia a tots els aficionats que els han pogut gaudir durant tot l’any. El proper repte de l’Aleví A serà LaLiga Promises que es disputa a partir del divendres a Vila-real.

MERCANTIL – ALEVÍ B

Competitius fins el final (4-7)

Espectacular última jornada de Lliga de l’Aleví B. En un partit boig i ple de gols, els de Jordi Pérez es van endur la victòria en la seva visita al camp del Mercantil per 4-7. Les dianes blaugranes les van aconseguir Daniel Tristan Gudjohnsen (2), Nico Expósito, que va signar un hat-trick, i Tomás Marqués (2). Una gran temporada que van tancar de manera perfecta, passant per damunt dels equips a través d’un joc brillant. El Mercantil, en un exemple, d’esportivitat, va fer el passadís als campions blaugranes.

ALEVÍ C - SANT JOAN DESPÍ

Invictes: ple de 30 victòries (9-0)

S’acaba el gran espectacle de l’Aleví C a la Lliga. Contra el Sant Joan Despí va arribar la victòria 30 en 30 partits. D’aquesta manera, va arribar el punt final a una temporada més que perfecta. Després d’estendre la filosofia blaugrana per tots els camps, els nois de Daniel Horcas no van ser menys en l’últim partit de Lliga.

Els encarregats de què que els blaugranes cantessin les últimes dianes de la temporada lliguera van ser: Marc Bernal, amb un hat-trick, Jofre Torrents, amb un doblet, Gibert Jordana, David Sáez, Shane Kluivert i, no podia faltar a la cita amb el gol el màxim anotador de la Lliga, Lamine Yamal. Per tant, l’Aleví C es va acomiadar de la lliga com a campió invicte.

SANT GABRIEL B - ALEVÍ D

Hegemonia culer (1-6)

Jugar bé i guanyar ha estat la tònica de l’Aleví D en competició domèstica. En l’última jornada del campionat no va importat que fossin campions de lliga per refer-se de l’empat momentani del Sant Gabriel B. El matx havia començat molt bé amb la diana d’Albert Navarro i tot i encaixar, els culers van anotar cinc gols més per segellar l’1-6 definitiu. Els encarregats de fer possible aquest electrònic que va tancar el camí triomfal per la Lliga van ser: Albert Navarro, Nouhoun Sylla, Lassana Diaby (2) i Pol Caramés.

NÀSTIC MANRESA – BENJAMÍ A

Remuntada per acabar un any de rècord (1-3)

Gran última jornada pel Benjamí A. Després que els locals s’avancessin al marcador, el petit jugador culer Samakou Nomoko va signar un hat-trick de pel·lícula que va completar la remuntada i va donar la victòria en el darrer matx de l’any. El barcelonista ha acabat l’any com a pitxitxi de la competició amb 66 gols en 30 jornades, amb una mitjana de 2,2 gols per partit. Impressionant! L’equip d’Òscar Jorquera, per la seva part, tanca una temporada perfecte: 30 victòries en 30 partits amb 256 gols a favor i només 17 en contra.

BENJAMÍ B - VIC RIUPRIMER

El millor Benjamí B de la història del club (5-0)

Segona victòria seguida del Benjamí B després d’haver-se proclamat campió de Lliga. D’aquesta manera, es va posar el punt i final perfecte a una temporada de lliguera per emmarcar. Amb la filosofia de joc culer es van aconseguir 29 victòries i solament es va concedir una derrota. Davant el Vic el 5-0 el van establir uns enèrgics Aymar Llanas, David Juan, Álex Cantarell, Broulaye Chama i Pol López. Cinc gols per dir adéu a un any rodó que els confirma, amb 87 punts, com el millor Benjamí B de la història del Club.

BENJAMÍ C – ATLÈTIC VILAFRANCA

A un partit de fer el ple de victòries a la Lliga (6-2)

Nova victòria del Benjamí C del Barça, aquesta vegada contra l’Atlètic Vilafranca (6-2), que l’acosten al ple de victòries amb el que vol tancar la Lliga la propera jornada. Els nois d’Albert Puig van imposar-se amb gols de David Obinna, que va signar un hat-trick i es confirma com el màxim golejador de l’equip amb 49 gols, Raúl Expósito, Iu Martínez i Pau Bergés. El darrer partit de la temporada serà al camp del Prat, desè classificat.

PB CINC COPES – BENJAMÍ D

El subcampió tanca la Lliga amb una victòria (3-9)

Extraordinària temporada la que han protagonitzats els petits jugadors de David Sánchez que han quedat subcampions en una Lliga en la que s’han enfrontat sempre a nanos més grans que ells i que ha terminat guanyant l’Hospitalet A. En la darrera jornada de Lliga van superar a la PB Cinc Copes per 3-9 en un partit en el que van marcar Iván Campillo (2), Aisher Font (2), Ethan Rodríguez (2), Omar Boiro, Pedro Demiddi i Dídac Caballero, en pròpia porta.

PREBENJAMÍ – CAN VIDALET

Victòria al darrer minut per seguir somiant amb el títol! (4-3)

La Lliga encara és possible pel Prebenjamí. Resta una jornada i estan a un punt del primer classificat, precisament l’últim rival de la competició domèstica dels blaugranes. El triomf dels de Dani Segovia va ser doblement celebrat, perquè van aprofitar l’ensopegada del primer. Contra el Can Vidalet es va veure un matx frenètic.

Els culers, després d’anar per darrere en l’electrònic, es van refer fins en dues ocasions. Del 0-1 i del 2-3. Daniel Gallego i Erik Rodríguez havien estat els autors del primer avantatge culer. Però Ignasi Bassas i, altre cop, Daniel Gallego, de falta directe al darrer minut del partit, van convertir l’esforç col·lectiu en el definitiu 4-3. El Prebenjamí juga avui al camp de l’Hospitalet C i dijous es jugarà la Lliga al camp del Pubilla Casas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut