Els amistosos d'aquesta setmana que no et pots perdre

Els amistosos d'aquesta setmana que no et pots perdre

França, Argentina, Alemanya, Bèlgica, Espanya, Croàcia i el Brasil juguen els primers partits amistosos de preparació per al Mundial 2018

FRANÇA – IRLANDA

La selecció francesa de Dembélé i Umtiti inicien aquest dilluns, dia 28 de maig, el camí cap a Rússia 2018, amb el primer amistós de preparació. El rival serà Irlanda. El partit es jugarà a les 21 hores, a l’estadi de Saint-Denis.

ARGENTINA – HAITÍ

Leo Messi jugarà el primer amistós contra Haití, a Buenos Aires. El partit es jugarà durant la matinada del 29 al 30 de maig. Començarà a la 1 h, hora de Barcelona.

COLÒMBIA – EGIPTE

La selecció colombiana de Yerry Mina jugarà el proper divendres 1 de juny, contra Egipte. El partit es jugarà a Bèrgam, Itàlia, a les 20.30 hores. 

FRANÇA - ITÀLIA

Sense gaire temps de descans, els de Didier Deschamps tornaran a vestir-se de curt per disputar el segon amistós. El rival, Itàlia, a Niça. El partit serà el divendres 1 de juny, a les 21 hores.

ÀUSTRIA – ALEMANYA

La selecció alemanya de Marc-André Ter Stegen jugarà a Klagenfurt, Àustria, contra la selecció local. El partit, el proper dissabte 2 de juny, es disputarà a les 18 hores (hora de Barcelona).

BÈLGICA – PORTUGAL

Vermaelen també té un partit amistós aquesta setmana. Serà contra Portugal, a Brussel·les. El partit començarà a les 20.45, hora de Barcelona.

ESPANYA – SUÏSSA

La selecció amb un major nombre de blaugranes, Espanya, jugarà el primer amistós a l’estadi de la Ceràmica, a Vila-real. Piqué, Jordi Alba, Sergio i Iniesta poden jugar els seus primers minuts preparatoris per al Mundial el 3 de juny, a les 21 hores.

CROÀCIA – BRASIL

L’únic partit en què hi ha blaugranes en les dues seleccions que s’enfronten. Per part de Croàcia, Ivan Rakitic representarà el Barça. Amb el Brasil ho faran Paulinho i Coutinho. Aquest partit, que es jugarà a Anfield (Liverpool) el proper 3 de juny, començarà a les 16 hores, en horari de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut