Aleví A – Sevilla: Victòria als penals i classificats per a les semifinals (1-1, 4-3)

Aleví A – Sevilla: Victòria als penals i classificats per a les semifinals (1-1, 4-3)

Els blaugranes han superat als andalusos gràcies als llançaments de pena màxima en un partit que ha finalitzat amb empat al final del temps reglamentari

Important i soferta victòria de l’Aleví A en el partit contra el Sevilla corresponent als quarts de final de la LaLliga Promises. Els culers han vist com el conjunt andalús s’avançava en el partit tot i les ocasions de perill blaugrana. Els nois de Marc Serra, però, han trobat el gol de l’empat mitjançant Marc Guiu. Una diana que ha deixat l’enfrontament obert, ja que tots dos equips han tingut ocasions per desfer la igualtat abans que l’àrbitre assenyalés el final del duel.

Els penals, però, han hagut de decidir quin dels dos equips aconseguiria el bitllet per a la semifinal. Des del punt fatídic, l’efectivitat barcelonista ha estat clau per a emportar-se el triomf per 4-3. Els barcelonistes han convertit els llançaments Jan Quiles, Marc Guiu, Ianis i Àlex Dominguez.

Però el gran protagonista final ha estat, sense cap mena de dubte, Gerard Curto, que ha aturat l’últim penal del Sevilla i ha aconseguit certificar la classificació de l’Aleví A per a les semifinals, on aquest diumenge s’enfrontaran al Deportivo de la Corunya (11.00 hores). El matx es podrà veure seguir en directe per la web del Club. L'altra semifinal la disputaran el Llevant i l'Espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut