Llevant UD – FC Barcelona Femení (prèvia): Una reafirmació

Llevant UD – FC Barcelona Femení (prèvia): Una reafirmació

17 hores, Gol: L’equip busca a València l’accés a les semifinals de Copa de la Reina, amb l’avantatge de l’1-0 de l’anada
El Barça Femení disputarà aquesta tarda el tercer partit en deu dies davant del Llevant. Torna a la Ciutat Esportiva de Bunyol, on primer va culminar de forma brillant la Lliga (0-5). Després va obtenir un resultat positiu i alhora curt davant les granota a l’anada dels quarts de final de la Copa de la Reina (1-0). Ara, les vigents campiones buscaran fer bo aquest resultat a la tornada per poder ser a les semifinals de dissabte a Reus.

A diferència dels dos compromisos de Lliga, en què el Barça va vèncer amb molta claredat, en el darrer compromís, el quadre culer va trobar dificultats per imposar el seu estil davant d’un rival molt tancat.

Fran Sánchez –que no podrà seure a la banqueta per l’expulsió de l’anada- desplaçava aquest dimarts les següents divuit futbolistes: Ràfols, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Losada, Gemma, Mariona, Alexia, Patri, Paños, María León, Andressa Alves, Fabiana, Bárbara, Bussaglia, Andonova, Martens i Aitana. Es quedaven a Barcelona, per decisió tècnica, Olga García, Andrea i Morroni, i per lesió Marta Torrejón, Duggan, Line Røddik i Leila.

Les declaracions de Fran Sánchez

“No canviarà el guió. Es tracta tenir el control del partit, ser incisives en atac i intentar marcar per agafar una renda més bona per passar”.

“Estem habituades a tenir la necessitat de guanyar. L’‘avantatge’ és que  tenim la diferència d’un gol a favor i l’hem d’intentar gestionar de la millor manera possible”.

Les declaracions de Patri Guijarro

“Serà un partit molt semblant a l’anada, que va ser molt difícil com remata el resultat. Hem d’intentar plasmar el que vam fer a la Lliga. És clar que és molt difícil jugar tres partits seguits amb un mateix rival, els dos equips intentarem corregir coses”.

“No sentim pressió, la Copa ens genera il·lusió perquè volem guanyar el títol que queda aquesta temporada”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut