Ensenyen els valors del Futsal als més petits

Ensenyen els valors del Futsal als més petits

Ferrao, Joselito i Rivillos i el manager Txus Lahoz participen en una activitat lúdica amb els benjamins del FS Tecla Sala, un club associat amb la Penya Barcelonista ‘El Repartidor’ de l’Hospitalet

Dia especial per als nens i les nenes d’entre 6 i 7 anys del FS Tecla Sala. Avui han rebut la visita de tres ídols del Barça Lassa de futbol sala: Ferrao, Rivillos i Joselito. Els ha acompanyat el manager Txus Lahoz, que ha obert l’activitat amb una xerrada sobre la importància dels hàbits saludables en l’esport. L’acte ha tingut lloc a l’escola ‘L’Estel Can Bori’ de l’Hospitalet.

Després de la xerrada, una quinzena de nens i nenes de l’equip benjamí del FS Tecla Sala han participat d’un entrenament dirigit pels tres cracks blaugrana. Ferrao, Rivillos i Joselito han organitzat un rondo, uns xuts a porteria i un partidet que han fet les delícies dels més petits. Després s’han fet fotografies i han signat autògrafs als més menuts.

Organitza la Confederació Mundial de Penyes

L’activitat forma part del programa ‘Junts +’ organitzat per la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona per fomentar els hàbits saludables de l’esport entre els penyistes amb la implicació dels esportistes i els tècnics professionals del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut