Coutinho: “He intentat aprendre el màxim d’Iniesta”

Coutinho: “He intentat aprendre el màxim d’Iniesta”

El brasiler analitza els seus primers mesos al FC Barcelona i repassa com va ser la seva primera trobada amb Leo Messi: “És una persona increïble i molt tranquil”

Philippe Coutinho, que es troba concentrat amb la selecció brasilera per preparar el Mundial, ha repassat en una entrevista per a l’ESPN els seus primers mesos al FC Barcelona. El ‘14’ blaugrana analitza la seva arribada al Barça i recorda com va ser el primer contacte amb jugadors com Messi o Iniesta. A continuació, repassem les declaracions més destacades:

El Barça

“Estic encantat d’haver fitxat pel Barça, espero quedar-me molts anys per guanyar el màxim de títols possibles. Quan va sorgir l’interès del Barça, vaig pensar que sempre havia estat el meu somni, mai ho he negat. El meu ídol era Ronaldinho vestint aquesta samarreta, i ara era la meva oportunitat”.

“El Barça té una forma diferent de jugar i necessites una adaptació. A vegades no saps si has d’accelerar el joc o disminuir el ritme, això ho vas aprenent amb temps d’entrenament i ritme de partits”.

Sobre Iniesta

“Tots sabem què representa Iniesta, però fora del camp és una grandíssima persona. Quan vaig fitxar pel Barça va ser un dels primers que em va enviar un missatge de benvinguda. Va ser molt especial rebre aquell missatge i em va donar molta confiança”.

“M’agrada molt observar els entrenaments per aprendre. Ho feia al Liverpool amb Gerrard i ara amb Iniesta, perquè és un jugador amb una gran experiència que juga d’una forma única. He intentat absorbir el màxim d’ell, igual que de Leo”.

Messi i Suárez

“Luis i Leo són molt propers. Jo ja coneixia Suárez de feia molt temps a Liverpool, i va organitzar una trobada de tots tres”.

“Al principi quan arribes al costat de Messi estàs una mica nerviós. Penses: Estàs amb el millor del món! Però vaig veure que és una persona increïble i molt tranquil”.

La plantilla

“Al primer entrenament a la Ciutat Esportiva vaig quedar impressionat per la qualitat de tota la plantilla. Em va sorprendre molt, si falles en un rondo després és molt difícil sortir de dins”.

Sistema i estil de joc

"Sempre dic que em preparo per donar el millor de mi, cada jugador té una posició de preferència, és normal. Si tinc regularitat i si puc jugar per la banda esquerra seria molt bo".

"Els xuts de llarga distància? Vaig començar a xutar naturalment al Liverpool, els gols van començar a sortir i vaig anar guanyant experiència i confiança pròpia i dels meus companys..., ara ho intento sempre que puc, perquè sé que els gols van apareixent".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut