Les botes exclusives d’Andrés Iniesta en el seu últim partit al Barça

Les botes exclusives d’Andrés Iniesta en el seu últim partit al Barça

En el seu últim comiat el manxec lluirà un producte exclusiu de Nike als peus

Iniesta trepitjarà el Camp Nou per darrera vegada aquest proper diumenge. I Nike li ha volgut rendir un homenatge amb unes botes exclusives. Després de 22 anys com a blaugrana, el manxec s’ha convertit en una icona del Club, en l’ànima dels valors i l’estil de joc propi del FC Barcelona.

El capità blaugrana tindrà dues varetes noves per repartir la seva màgia davant la Reial Societat, un partit especial. Serà una nit plena d’homenatges per al capità del Barça. Perquè el Camp Nou també li dedicarà un mosaic, que es desplegarà abans del matx. Els moviments plàstics d’Iniesta quedaran reflectits en el blanc de les botes, que estaran complementades amb detalls blaugrana.

Als peus del capità es podran llegir les dates 29-10-2002, la del seu debut amb el primer equip contra el Bruges, i 20-05-2018, la data del seu darrer partit al Camp Nou i amb la samarreta del FC Barcelona.

Aquestes botes seran un model únic i exclusiu, un regal de la firma esportiva per al jugador com a homenatge a tota la seva trajectòria al FC Barcelona, i no estaran a la venda ni es podran adquirir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut