Un torneig molt especial al Johan Cruyff

Un torneig molt especial al Johan Cruyff

Van gaudir de l’experiència socis i sòcies a partir de 13 anys i hi van assistir els directius Josep Cubells, Miquel Camps i Josep Ignasi Macià

Entre les nou del matí i les nou del vespre del diumenge 30 de juny, va tenir lloc el Torneig de futbol de socis i sòcies del FC Barcelona, per segon any, a l’Estadi Johan Cruyff. Un entranyable acte, que habitualment ha acollit l’Spotify Camp Nou, que permet a la massa social blaugrana apropar-se i gaudir de les instal·lacions del Club

Van poder-hi participar els socis i sòcies del Club més grans de 13 anys i va ser una experiència inoblidable per als 250 que hi van prendre part ja que, a més de jugar sobre la gespa del Johan Cruyff, van saltar al terreny de joc des del túnel de vestidors, escoltant el Cant del Barça.

En el tram matinal, fins a les 12 hores, van jugar els socis i sòcies menors d’edat, corresponents a les categories Infantil, Cadet i Juvenil, que van disputar un sol partit. A partir del migdia va arribar el torn per a la categoria Senior: es van disputar tres tornejos triangulars, l’últim dels quals va acabar a les 21 hores.

Tots els jugadors i jugadores van rebre una samarreta de joc i, en acabar la seva participació, un obsequi. Els directius Josep Cubells i Miquel Camps van estar presents en el torneig durant el matí, mentre que el directiu responsable de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià, hi va assistir durant la tarda.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut