Clausures de la Barça Escola de bàsquet i futbol sala

Clausures de la Barça Escola de bàsquet i futbol sala

Aquest cap de setmana van tenir lloc les cloendes de les dues escoles poliesportives del Barça

El matí del diumenge va ser especial per als nens i nens de la Barça Escola de bàsquet. Després de tot un any entrenant i millorant com a jugadors i jugadores de bàsquet van poder entrenar-se al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva i acomiadar-se dels seus companys i companyes i dels tècnics que els han ajudat a millorar durant aquest curs. 

Després de l’entrenament dels nois i noies, Nacho Solozabal, exjugador blaugrana, va ser el mestre de cerimònies i va agrair als pares i mares la confiança en permetre que els nens continuïn creixent com a jugadors amb els entrenadors i entrenadores culers amb un sistema d’aprenentatge únic i exclusiu del Barça. Per acabar, els més de 140 jugadors i jugadores van fer-se una foto de grup per guardar en el record. 

BA CLOENDA FUTSAL-75

El futsal, a la tarda

A la tarda va ser el torn dels 130 participants de la Barça Escola de futsal per a la seva jornada de cloenda. Dividits en els pavellons de futbol sala i handbol va arribar la jornada per acomiadar-se dels seus companys i companyes després de tot un any jugant a futbol sala. 

Per a aquest dia tan especial, els prebenjamins i els benjamins van jugar un partit per demostrar la seva millora després de 10 mesos entrenant-se i aplicar els coneixements adquirits. Per la seva banda, un dels equips alevins va jugar davant de l’Esportiu Rubí, mentre que l’altre conjunt aleví de la Barça Escola de futsal va jugar amb l’Hospitalet. El resultat era el de menys i tots els nens i nens participants van rebre una medalla commemorativa de la temporada 23/24.

BA CLOENDA FUTSAL-79

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut