Aitana, millor jugadora de la Champions 23/24

Aitana, millor jugadora de la Champions 23/24

La migcampista ha estat guardonada amb aquesta distinció per segona temporada consecutiva després d'alçar-se com a campiona i sent l'MVP de la final

Aitana Bonmati és la millor jugadora de la temporada 2023/24 de la Lliga de Campions, segons l'elecció dels Observadors Tècnics de la UEFA. En onze partits disputats, la de Ribes ha contribuït amb 6 gols i 6 assistències a la consecució de la tercera Copa d'Europa del Barça Femení.

En la final també va ser decisiva marcant el primer gol que acostava les blaugranes al títol i contribuint tant en tasques de construcció ofensiva com en defensives en la pressió de la sortida de pilota, fets que la van portar a ser nomenada l'MVP del partit. D'aquesta manera, Aitana rep la distinció per segona vegada consecutiva i per tercer any s'endú el premi una blaugrana (Alexia 2021/22, Aitana 2022/23 i 2023/24).

_GP20022

Cinc blaugranes en el millor onze

Domini culer en l'XI ideal de la competició. El Barça és l'equip que més jugadores aporta amb un total de cinc: Aitana, Bronze, Paredes, Guijarro i Graham. Completen l'alineació quatre jugadores del Lió (Christiane Endler, Selma Bacha, Lindsey Horan i Kadidiatou Diani), una del PSG (Tabitha Chawinga) i una del Chelsea (Jessica Carter).

Qui també ha rebut un premi és Asisat Oshoala. Tot i que la davantera ja no milita a les files del combinat culer, un gol de la nigeriana amb l'elàstica blaugrana ha estat designat com el millor de la temporada. De fet, va ser un gol en la primera jornada de la fase de grups contra el Benfica (5-0), on Oshoala va rematar amb una xilena acrobàtica una centrada de Caroline Graham Hansen.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut