Conclouen amb èxit les sessions participatives online amb les penyes

Conclouen amb èxit les sessions participatives online amb les penyes

Les penyes oficials del FC Barcelona han tingut l’oportunitat d’intercanviar opinions amb Josep-Ignasi Macià, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona

El FC Barcelona, amb la intenció de fomentar el contacte directe amb les seves penyes, va posar en marxa a mitjans del mes de novembre de 2023 un seguit de reunions amb el Registre de Penyistes com a punt central. Així, durant els darrers mesos s’han dut a terme 10 sessions participatives que han abastat totes les zones en què es divideix el mapa penyístic blaugrana. La darrera ha tingut lloc aquest dilluns, 14 de maig, amb les penyes internacionals com a protagonistes.

La tecnologia ha ajudat a contactar directament amb totes les penyes del món i les sessions participatives online, presidides per Josep-Ignasi Macià, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona responsable de l’Àrea Social, han permès als penyistes aclarir dubtes i intercanviar opinions directament amb el Club. Aquestes sessions han comptat també amb la directora de l’Àrea Social, Anna Aznar, i el cap del Departament de Penyes, Enric Bosch, la màxima representació executiva en l’Àrea Social, que han respost a les preguntes formulades.

Les penyes, satisfetes amb les sessions participatives

Després de cada sessió participativa, les persones que han assistit han opinat sobre la seva experiència. El 98% ha expressat una valoració molt satisfactòria i un 99% voldria que tinguessin lloc més reunions online, sobre els assumptes que preocupen al moviment de penyes. És per això que el Departament de Penyes valora la possibilitat de fer més sessions participatives amb els temes que es considerin d’interès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut