Ter Stegen vs Remiro: cara a cara en la lluita pel Zamora

Ter Stegen vs Remiro: cara a cara en la lluita pel Zamora

El Barça - Reial Societat de dilluns enfronta dos dels millors porters de la Lliga, que a més, es troben inmersos en la lluita pel trofeu Zamora

La jornada 35 de la Lliga EA Sports es tanca aquest dilluns amb un gran partit com el Barça - Reial Societat a l'Estadi Olímpic. Dos equips Champions, que han competit a l'elit aquesta temporada i que, per un costat, volen acabar segons a la taula i per l'altre, assegurar-se un lloc a les competicions europees de la temporada vinent, en el millor dels casos de l'Europa League, o si no, de la Conference League.

Dos dels grans porters de la Lliga

Per a fer-ho, tots dos equips tenen dos baluards sota pals: Marc-André ter Stegen i Álex Remiro. L'alemany i el navarrès fa temporades que han demostrat que són dels millors porters de la competició, i a més de ser un partit important per als objectius grupals dels seus equips, també ho pot ser en la lluita pel Zamora, un trofeu que defensa el porter blaugrana, ja que el va aconseguir guanyar per primera vegada la passada temporada.

Ter Stegen ho ha de jugar tot per optar-hi

En l'actual, Ter Stegen encara no entra en el llindar per a optar al guardó, ja que la seva lesió fa que no hagi arribat encara a jugar almenys 60 minuts en un mínim de 28 partits, però en duu 24 i si acaba jugant les quatre jornades restants, sí que hi optaria. Llavors, caldria mirar al coeficient per a veure les seves possibilitats. Amb 26 gols encaixats en 24 partits, l'alemany acumula 1,08 gols per partit i és tercer  només per darrere de, precisament Álex Remiro, amb un gol encaixat per partit  i d'Unai Simón, amb una mitjana de 0,97 que ha augmentat després de rebre dos gols aquesta jornada contra l'Osasuna.

A pel seu segon Zamora

Així doncs, si el Barça és capaç de replicar els grans registres defensius que ha tingut en trams de temporada, Ter Stegen optarà al seu segon Zamora, mentre que Remiro lluita pel seu primer, el que el faria el segon porter de la Reial Societat a fer-ho, després que el mite donostiarra Luis Arconada el guanyés durant tres temporades seguides, entre 1979 i 1982. Ter Stegen, si el guanya, seria el 22è Zamora blaugrana, i amb el seu segon, encara seguiria lluny dels cinc de Victor Valdés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut