Barça B – Espanyol (5-0): Triomf de líder

Barça B – Espanyol (5-0): Triomf de líder

Les blaugranes s’imposen amb claredat al derbi de Barcelona (5-0) i depenen de si mateixes per revalidar el títol de lliga

El Barça B femení s’ha imposat per 5-0 a l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la penúltima cita del campionat. Amb aquesta victòria, l’equip d’Oscar Belis es manté en primera posició quan falta una jornada per al final. Les blaugranes en tenen prou amb obtenir el mateix resultat que el Deportivo, segones classificades igualades a punts (55), per revalidar el títol de lliga.

El derbi va estar igualat al marcador fins al descans. A la segona part, el filial barcelonista va trobar l’encert i Dragoni només començar la segona meitat va posar per davant al Barça. Vicky al minut 58 va posar el 2-0 al marcador i ja als últims 15 minuts les blaugranes van sentenciar amb gols d’Alba Caño i Julia Bartel, per partida doble.

A sentenciar el títol

L’equip tancarà la temporada aquest dissabte (19.30h) a Lezama davant l’Athletic Club B. En el duel de filials les blaugranes buscaran obtenir el triomf i assegurar la revàlida del títol de lliga de la Primera Federació.

El cap de setmana del futbol base

Femení C 10-0 Cambrils

El Femení C suma els tres punts davant el Cambrils en un partit que ha dominat en tot moment. L’equip entrenat per Iván Molpeceres ha controlat el ritme del joc amb un gran domini de la possessió de pilota i efectivitat de cara porteria. Aquest triomf permet a les blaugranes mantenir l’invicte en la competició.

Levante las Planas 2-1 Juvenil

Les Juvenils del Barça no van poden endur-se el triomf del camp del Levante las Planas. Les blaugranes no van poder igualar el marcador en el duel que enfrontava primeres i segones classificades. Tot i la derrota, les juvenils blaugranes es mantenen líders de la competició (70 pts) amb dos punts d’avantatge respecte al Levante las Planas (68), quan falten cinc jornades per finalitzar la lliga.

Infantil C 0-2 Ciudad Cooperativa

L’Infantil C cau a casa davant el Ciudad Cooperativa. Les blaugranes no van trobar encert i van veure com el rival s’enduia el triomf de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

At Sant Just 0-3 Infantil D

Victòria de mèrit de les Infantils del Barça al camp d’un rival directe. Les blaugranes van sortir molt concentrades al partit, desplegant bon joc combinatiu que els hi va permetre agafar distància en el marcador. Amb aquesta victòria, l’equip entrenat per Oscar Gonzalez es manté en tercera posició.

Sub12C 6-0 Espluguenc

Les Alevins s’imposen a l’Espluguenc en un partit que s’ha decidit a l’últim quart. Les blaugranes han sortit amb molta intensitat i fortes en defensa. Ja a l’últim període, amb el desgast de les rivals, el Barça ha sentenciat el partit i ha deixat els tres punts a casa.

Pallejà 0-9 Sub11 C

Gran victòria a domicili de les Alevins. Les jugadores del Barça han tingut paciència amb pilota i han sabut trobar els espais per avançar-se en el marcador. L’equip ha sabut gestionar les diferències i seguir generant ocasions per endur-se el triomf del camp del Pallejà.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut