Cacereño – Barça B (0-0): Tot per decidir

Cacereño – Barça B (0-0): Tot per decidir

Les blaugranes sumen un punt i el campionat es decidirà en les dues últimes jornades

El Barça B no va poder sumar els tres punts del camp del Cacereño Femenino (0-0), però manté el liderat de la Primera Federació. Les jugadores entrenades per Oscar Belis són líders amb els mateixos punts (52) que el Deportivo De La Coruña, segones classificades.

Dues jornades per davant

Quan falten dos jornades per acabar el campionat, les jugadores del filial depenen d’elles mateixes per endur-se el títol. El pròxim diumenge 21 (12.00h), l’equip rep l’Espanyol, terceres classificades, en un derbi que pot decidir gran part de la lliga.  Les blaugranes acabaran el campionat el proper 28 d’abril a Lezama, on visitaran l’Athletic Club B.

Els resultats del futbol formatiu femení

Ple de victòries per al futbol base femení blaugrana, que continua demostrant el gran moment de forma del club.

La Granada 1-4 Femení C

Les blaugranes segueixen imparables a la Primera Catalana i han aconseguit la vint-i-dosena victòria de la temporada. L’equip entrenat per Iván Molpeceres ha controlat el partit en tot moment, però no ha estat fins a la segona meitat que la renda ha augmentat fins al 1-4 definitiu.

Juvenil 4-1 Igualada

Les Juvenils s’imposen amb claredat a l’Igualada i segueixen líders una jornada més. Les blaugranes (70) tenen cinc punts més que les segones classificades, el Levante Las Planas (65).

Castelldefels 0-1 Infantil C

Les Infantils s’enduen una victòria molt treballada del camp del Castelldefels. L’equip visitava un rival directe i s’ha pogut emportar la victòria per la mínima, amb molt bon treball de tot l’equip.

Infantil D 9-0 Torrelles

Les Infantils D  del Barça aconsegueixen un contundent triomf sobre el Torrelles. Les jugadores entrenades per Jesús López són terceres classificades, i amb aquesta victòria mantenen la plaça.

Atlètic Sant Just 3-9 Sub 12 C

Gran victòria de les Alevins en un partit amb molts gols. Tot i els tres gols de les locals, les blaugranes han controlat el partit i han gaudit d’ocasions molt clares per allargar, encara més, el resultat.  

Sub11 C 8-0 Pa Barc. Sant Vicenç Dels Horts

Les Alevins F s’imposen amb contundència a la Pa Barc. Sant Vicenç dels Horts i es manté líder del seu campionat. Les blaugranes van dominar el partit en totes les fases del joc. El bon ritme en la sortida de pilota i l’encert en àrea rival van ser claus per endur-se el triomf.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut