El futbol formatiu segueix competint

Els equips del futbol base no descansen i el filial prepara la recta final de temporada amb el liderat a les seves mans

El Barça B tornarà a la competició el proper 14 d’abril davant el Cacereño FC (12.00 h) a causa de l’aturada per seleccions. Les blaugranes es troben líders de la Primera Federació després d’aconseguir un nou triomf, diumenge passat, davant l’Alhama per 4-0.

Tres jornades per al final

Quan falten tres jornades per acabar el campionat, el filial blaugrana és líder en solitari de la Lliga amb 51 punts, dos més que les segones classificades, el Deportivo, amb 49 punts. Les blaugranes viatjaran a Càceres per disputar la següent jornada davant el Cacereño FC, rebran, en el derbi, l’Espanyol i tancaran la Lliga a Bilbao, davant l’Athletic Club B.

El futbol base entra en el tram final de la temporada

Amb el primer equip i el filial aturats per les seleccions, el futbol base femení blaugrana ha seguit les seves respectives lligues amb grans resultats per als conjunts blaugranes.

Girona 1-5 Juvenil

Les Juvenils del Barça han dominat el partit en tot moment, amb un gran ritme de joc i amb la paciència necessària per trobar els espais. Les blaugranes s’han imposat al Girona en un gran partit de tot l’equip.

Infantil C 2-3 Terlenka

Les Infantils han tingut un gran inici de partit, posant el 2-0 al marcador, però dos errors puntuals han permès a les jugadores del Terlenka entrar al partit. Tot i els intents, les blaugranes no han pogut sumar un nou triomf.

Sant Boià 2-6 Infantil D

Victòria contundent de les Infantils del Barça. Les blaugranes han dominat tot el partit amb molt control del joc, el gol matiner ha permès a les jugadores guanyar confiança i arribar al descans amb 1-5 al marcador. Ja a la segona meitat, les blaugranes han sabut gestionar l’avantatge i emportar-se una gran victòria.

Sub12C 4–1 Vinyets Molí Vell

Les blaugranes, tot i arribar al descans 1-0, no acabaven de tenir el control del partit. A la segona part, les Alevins han controlat el partit i amb més ritme en el joc han encarrilat la victòria, posant el 4-0 quan faltava un quart per al final. Ja a l’últim quart, les blaugranes han gestionat l’avantatge i han sumat una nova victòria a la Lliga.

Terlenka 1-5 Sub11C

Les Alevins han vist com la Terlenka s’avançava en les primeres accions del partit però ràpidament han pogut capgirar el marcador. El conjunt blaugrana, fruit del domini en el joc, s’ha emportat la victòria per 1-5.