Juanjo Catela renova fins al 2026

Juanjo Catela renova fins al 2026

L’ala esquerrà andalús va arribar el gener del 2022 i acabava contracte el proper 30 de juny

Després de Pito i Dídac Plana, l'ala Juanjo Catela es converteix en la tercera renovació de la temporada. L’aterratge de Catela al Barça no va ser fàcil. Venia com a oportunitat de mercat després de la desaparició del Dinamo de Samara rús i no va arribar a temps per ser inscrit al mercat d’hivern. Va viure des de fora l’històric pòquer de Supercopa, Copa d’Espanya, lliga i Champions  de la temporada 2021/22 i no va debutar oficialment amb la samarreta blaugrana fins a la temporada següent, la 2022/23. 

Renovació merescuda

La seva primera temporada al Club el seu rendiment va anar de menys a més, condicionat sobretot pel llarg període de més de mig any sense competir, i va explotar definitivament en l’últim play-off, convertint-se en una peça clau de l’equip que va acabar conquistant la lliga guanyant tots els partits de quarts, semifinals i final. Pel record queda l’últim partit a Jaén, amb exhibició i gol decisiu de Catela en la remuntada que va valer el títol de lliga.

Tot i no ser un golejador nat, Catela va acabar la temporada passada amb 17 gols i en la present ja n’ha marcat 16, 12 a la lliga i 4 a la Champions. Catela aporta qualitat individual, és un dels jugadors més tècnics de la plantilla, capacitat de desbordar en l’un contra un i és un jugador que ajuda a fer pinya al vestidor amb el seu caràcter alegre i extravertit. 

“No hi ha un lloc millor que el Barça”

En declaracions als mitjans del Club, Catela ha deixat clar que la renovació amb el Barça sempre ha sigut la seva prioritat a l’hora de plantejar-se el futur. “No hi ha un lloc millor que el Barça per seguir intentant guanyar títols i créixer a nivell personal, m’estic sentint important a l’equip i sóc feliç a Barcelona, ha dit Catela, que s’imagina un futur “lluitant per guanyar-ho tot".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut