Barça-Puente Genil: una nova oportunitat

Barça-Puente Genil: una nova oportunitat

Matinal de Lliga (ds, 12h) al Palau per tancar la setmana

El Barça rep aquest dissabte l'Ángel Ximénez Puente Genil (12h, Esport3 i LaLiga+) en la jornada 21 de la Liga Plenitude. Els blaugranes, que van caure dijous a l'EHF Champions League, tenen l'oportunitat de recuperar sensacions i de posar més pressió al Bidasoa, segon classificat, que jugarà a la tarda ja sabent el resultat del Palau.

El partit serà també el número 1.000 del FC Barcelona a l'Asobal, que entregarà un reconeixement al Club a la prèvia del partit.

L'Ángel Ximénez Puente Genil està en el millor moment de la temporada. Els andalusos van donar la sorpresa la setmana passada guanyant al Bidasoa (28-27) i s'han reenganxat a la lluita per Europa.

Els homes més destacats de l'equip de Paco Bustos són Tincho Jung (80 gols), Theodoros Boskos (78 gols) i Erekle Arsenashvili (65 gols), sense oblidar d'altres jugadors com Luisfe Jiménez o Mahamadou Keita.

Per la seva banda, el Barça té l'oportunitat de tancar la setmana amb bones sensacions, just abans de l'aturada internacional de la setmana vinent per la disputa del preolímpic. A més, sortirà al parquet sabent que un triomf implicaria un avantatge de 8 punts respecte al Bidasoa, que hauria de jugar més tard contra el Benidorm per tornar a deixar la renda en 6.

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, ha preparat una convocatòria amb alguns canvis i amb les ja sabudes baixes de Domen Makuc i Jaime Gallego. La llista la formen Gonzalo Pérez de Vargas, Pol Valera, Jonathan Carlsbogard, Dika Mem, Emil Nielsen, Hampus Wanne, Blaz Janc, Thiagus Petrus, Oriol Zarzuela, Òscar Grau, Haniel Langaro, Melvyn Richardson, Luís Frade, Ian Barrufet, Petar Cikusa i Javi Rodríguez.

Rodríguez: "Hem de marxar amb bonses sensacions".

El pivot Javi Rodríguez vol passar pàgina de la "dura derrota" contra el Montpellier: "El partit d'aquest dissabte és molt important i hem de marxar a l'aturada amb bones sensacions. Hem de guanyar sí o sí", assegura.

El pivot recorda que el Puente Genil "ve de guanyar a Bidasoa i està a la part alta de la classificació", pel que l'equip necessitarà "el cent per cent de concentració".

"En l'aspecte personal, estic molt content d'anar convocat amb la selecció espanyola al preolímpic, però primer toca el partit de demà", conclou.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut