El Barça de Xavi, en ratxa golejadora a la Lliga

El Barça de Xavi, en ratxa golejadora a la Lliga

Els blaugranes porten 25 partits consecutius marcant a la competició domèstica des del 0-0 contra el Getafe a la primera jornada de la temporada

El FC Barcelona és una màquina golejadora a la Lliga. Els de Xavi Hernández acumulen fins a 25 jornades consecutives marcant almenys un gol a la competició domèstica, d'ençà del 0-0 contra el Getafe en el duel que va inaugurar la temporada. Des de llavors, els blaugranes han enviat la pilota al fons de la xarxa en 56 ocasions, convertint-se en el segon equip més golejador de la competició, només un per sota del Girona.

Aquesta ratxa vigent té per sobre algunes temporades mítiques en els llibres d'història culers. Amb un gol contra l'Athletic Club aquest diumenge, el Barça igualaria la ratxa de l'equip de Ronald Koeman la temporada 2020/21, amb 26 jornades consecutives amb almenys un gol. Més lluny queden els 34 partits del curs 2010/11 i els 35 de la campanya 2008/09 amb Pep Guardiola a la banqueta. Impossible d'igualar, almenys aquesta temporada, serà la 2012/13, quan l'equip dirigit per Tito Vilanova i Jordi Roura va ser capaç de marcar en les 38 jornades de Lliga. Així, si els blaugranes acaben marcant en tots els partits que resten de la temporada a la Lliga, només es quedarien a un partit de la proesa.

En el top-3 de les millors ratxes europees

Pel que fa a les cinc grans lligues europees, el Barça ocupa la tercera posició del top-3 de millors ratxes vigents. El Tottenham de la Premier League, amb 37 jornades consecutives marcant un gol a la lliga anglesa, i l'Inter de Milan, amb 33 a la italiana, són els únics que superen la ratxa dels homes de Xavi Hernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut