Ilkay Gündogan rep la Barça Academy Pro de Nova York, Miami i Jordània

Ilkay Gündogan rep la Barça Academy Pro de Nova York, Miami i Jordània

Regal sorpresa per als 70 nens que s’estan entrenant aquesta setmana a Barcelona

Un cop finalitzat l’entrenament d’aquest matí, el jugador del primer equip Ilkay Gündogan ha passat per un dels camps d’entrenament de la Ciutat Esportiva i ha pogut conèixer els aproximadament 70 nens i nenes de la Barça Academy Pro de Nova York, Miami i a la Barça Academy de Jordània

Els joves futbolistes han pogut xerrar amb l’internacional alemany i fer-se una foto d’equip amb el crac blaugrana que s’emportaran de record quan tornin a les seves cases. De fet, els nens s’han desplaçat fins a la Ciutat Esportiva abans del previst en el seu horari i no han sabut que es trobarien amb Gündogan fins que el jugador del primer equip ha aparegut al Camp 9. Una sorpresa total per als joves futbolistes, que s’han quedat parats de poder compartir uns moments amb el jugador alemany. 

Una experiència blaugrana total

Les tres acadèmies blaugrana estan passant uns dies per Barcelona per tal de millorar la seva tècnica i conèixer de primera mà les instal·lacions blaugrana. A més, durant els dies que passin amb les seves famílies visitaran el Barça Immersive Tour i la Megastore per gaudir d’una experiència blaugrana en tota la seva essència. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut