REBI Balonmano Cuenca - Barça: Plàcida victòria al Sargal (21-36)

REBI Balonmano Cuenca - Barça: Plàcida victòria al Sargal (21-36)

Els de Carlos Ortega han passat per sobre dels manxecs en un partit que s'ha solventat a la primera meitat / FOTOS: María Briones (ASOBAL)

El Barça no ha donat opció al REBI Balonmano Cuenca i l'ha vençut 21-36. Els catalans han segellat el triomf durant els primers 30 minuts, amb una actuació estel·lar d'Emil Nielsen, que ha aturat el 50% dels xuts rebuts (9/18). En el bàndol ofensiu, Javi Rodríguez (8)Melvyn Richardson (6) han estat claus per a la victòria dels culers que posen terra per entremig a la Lliga respecte dels seus perseguidors.

El conjunt català es prepara per a una setmana amb dos partits. El dimecres viatjarà fins a Dinamarca en el que serà el retorn a la Lliga de Campions, en un vibrant xoc contra el GOG (18.45 h, Esport3 i DAZN).

Inici fulgurant dels blaugranes

El Barça ha mostrat la diferència de nivell entre ambdós equips des del primer moment. Javier Rodríguez ha estat l'encarregat d'obrir el marcador, quan aquest no havia arribat als dos minuts. Els de Carlos Ortega s'han arribat a posar 0-3 amb el gol de Timothey N'Guessan i han atacat un excel·lent parcial inicial amb 1-4 al lluminós, el qual s'ha estès fins al 2-8 que ha tancat els primers 10 minuts de l'enfrontament. Entre les grans accions dels barcelonins es troba un contraatac executat per Ariño, Janc i finalitzat per Rodríguez, molt actiu durant la primera meitat, que ha suposat el setè gol de l'equip (1-7). Aitor, de costat a costat, li ha passat la pilota a l'extrem eslovè, el qual, amb una gran visió de joc, ha vist com Javi entrava pel carril central i li ha cedit perquè fulminés Espinha.

Partit pràcticament sentenciat al final dels primers 30 minuts

Els catalans han apagat les flames dels castellans que havien arribat a aconseguir un parcial de 3-0 favorable, sobretot gràcies a l'empenta anímica que ha suposat l'expulsió durant dos minuts de Teixeira. El REBI ha retallat distàncies amb els blaugranes que durant el tercer parcial sol han anotat un gol. Tot i això, la reacció ha estat ràpida, gràcies a l'encert de Richardson que ha convertit dos penals, pràcticament consecutius.

Ha estat tan gran la punteria dels blaugranes que fins al minut 14, el porter del Conca, Miguel Espinha, encara no havia aturat cap pilota. Res comparable al seu homònim del bàndol blaugrana, Emil Nielsen, que ha finalitzat la primera meitat amb nou parades. La seguretat baix pals del danès ha provocat que el marcador s'hagi eixamplat entre manxecs i catalans, fins al 9-18 que ha clausurat el primer període de joc.

IMG_0161 María Briones

Segona part sense complicacions

Els de Carlos Ortega han mantingut el domini sobre els castellans en els segons 30 minuts del partit. L'entrenador malagueny ha fet servir tots els jugadors disponibles de la plantilla. El REBI ha volgut mantenir-se en el partit amb les aturades d'Espinha, però un Barça fulminant ha evitat qualsevol intenció de contraatac manxega. L'aparició, entre d'altres, de Carlsbogard en atac ha estat clau per a continuar amb el domini ofensiu dels barcelonins que han finalitzat el partit 21-36.

El dimecres torna l'acció europea per al Barça que s'enfrontarà al GOG danès al Jyske Bank Arena (18.45 h, Esport3 i DAZN). Els catalans voldran mantenir el lideratge del Grup B de la Champions League en una difícil pista. D'altra banda, el pròxim dissabte, l'equip blaugrana completarà el tercer partit a domicili al pavelló del Torrelavega (19.00 h, LaLiga+).

FITXA TÈCNICA

REBI Balonmano Cuenca, 21.
Barça, 36.

REBI Balonmano Cuenca: Miguel Espinha (11), Rudolph Hackbarth (0), Nacho Pizarro (3), Juanjo Fernández (1), Henrique Teixeira (0), Tchitombi Aurelien-Morgan (5), Alex Pozzer (3) -set inicial- Marcos Herraiz (1), Sergi Mach (1), Álvaro Martín (1), Jaime Colmena (1), Héctor Chicano (0), Diego Vera (4), Sergio López (1), David Notario (0), Guilherme Silva (1).

Barça: Emil Nielsen (9), Aitor Ariño (5), Blaz Janc (4), Dika Mem (2), Timothey N'Guessan (2), Petar Cikusa (1), Javi Rodríguez (8) -set inicial- Gonzalo Pérez de Vargas (7), Pol Valera (0), Jonathan Carlsbogard (3), Aleix Gómez (1), Thiagus Petrus (0), Haniel Langaro (0), Melvyn Richardson (6), Luis Frade (1), Ian Barrufet (3).

Parcials: 1-4 / 2-8 / 5-9 / 7-12 / 8-15 / 9-18 / descans / 10-19 / 13-24 / 14-25 / 17-28 / 21-36.

Àrbitres: Andrés Rosendo i José Carlos Friera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut