Barça Atlètic - SD Logroñés: Volen dos punts del Johan (1-1)

El filial culer s'avança amb el dotzè gol del curs per a Pau Víctor però deixa el partit obert i l'exblaugrana Jordi Escobar evita la tercera victòria seguida

S'escapen dos punts en el tram final per al Barça Atlètic. El filial culer, que s'havia avançat amb un altre gol de Pau Víctor i ha perdonat ocasions clares per a matar el partit, acaba lamentant el gol de la SD Logroñés a les acaballes que evita la tercera victòria seguida.

Comencen manant

Després d'uns primers compassos amb un ensurt inicial per al porter Marc Vidal, que ha rebut un cop que l'ha obligat a ser atès durant uns minuts, el filial blaugrana ha agafat les regnes del partit. Mbacke ha avisat primer, Pau Víctor i Unai Hernández han estat a prop del gol poc després, però ha estat el mateix Pau Víctor qui a la seva segona ocasió no ha perdonat.

Dotzè gol per a Pau Víctor

Un xut mossegat de Marc Bernal l'ha convertit el golejador en una assistència i ha definit amb sang freda per anotar la seva dotzena diana de la temporada (1-0, min. 14). No ha estat lluny del seu doblet en la jugada posterior, amb una volea a passada d'Aleix Garrido que no ha sortit neta, però el domini culer era total.

_MGA8366

Marc Vidal, clau abans del descans

L'empenta del gol ha servit perquè el talent culer seguís aflorant i, amb accions de nivell d'Aleix Garrido o Unai Hernández, les arribades se succeïssin amb relativa fluïdesa. Tanmateix, en el tram final del primer temps el Barça Atlétic ha perdut la intensitat i els riojans han gaudit de les més clares per empatar. Primer, amb una centrada que, des de l'àrea petita, no han rematat bé i, poc després, amb un cop de cap de Conejero que ha obligat Marc Vidal a volar per a mantenir l'avantatge al descans.

Amb un doble canvi al descans, entrant Noah Darvich i Naim García, debutant a casa, el jugador cedit pel Leganés ha generat la primera aproximació que ha deixat Pau Víctor a punt del segon. Però el Barça no podia trobar un gol que tanqués el partit, i amb un ritme no massa elevat, els visitants creixien en confiança.

Acaben marxant dos punts

Tanta, que només un Marc Vidal salvador, a una doble ocasió de Jordi Escobar, ha evitat l'empat a mitjans del segon temps. A mesura que passaven els minuts creixia el neguit, i ha acabat arribant el cop. L'exblaugrana Jordi Escobar ha empatat (1-1, min. 87) en els minuts finals, les ocasions culers 'in extremis' per a buscar els tres punts no han entrat i han volat dos punts del Johan.

Fitxa del partit

Barça Atlètic: 1
SD Logroñés: 1

Barça Atlètic: Marc Vidal; Casadó, Mbacke (Pelayo 72'), Faye, Gerard Martín; Aleix Garrido, Marc Bernal (Sergi Domínguez 56'), Moha (Darvich 46'); Jaume Cuéllar (Naim 46'), Unai Hernández (Marc Guiu 72') i Pau Víctor.

SD Logroñés: Iruarrizaga; Cova, Murua, Trespalacios (Castellano 75'), Aurtenetxe, Paredes; Conejero (Schmerbock 75'), Miceli 8Sabater 80'), Salado (Luzzi 80'), Serrano i Jordi Escobar.

Gols: 1-0, Pau Víctor (min. 15); 1-1, Jodi Escobar (min. 87).

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza. Ha amonestat els culers Mbacke (45+2') i els visitants Miceli (25'), Paredes (53') i Escobar (53')