Barça Voleibol – CV Xàtiva: Derrota del Barça Voleibol a casa (1-3)

Els blaugranes no poden superar a un CV Xàtiva més inspirat

El Barça de Voleibol no ha pogut superar el Familycash Xàtiva VB en un partit que els blaugranes van començar per davant en el marcador. El conjunt blaugrana cau a la 9a posició de la Lliga amb 15 punts, tan sols a tres del 6è classificat.

El partit no podia començar millor davant d'un rival fort com el CV Xàtiva (3r classificat). Els blaugranes van sortir dominant el joc i aconseguien endur-se el primer set per 25-19 amb un gran encert.

Al segon set el conjunt visitant va capgirar el marcador gràcies a molt bones sacades i contraatacs que el conjunt blaugrana no va poder contestar. Els de Xàtiva van tancar el segon set a favor seu 16-25.

El tercer set va ser més igualat. Els visitants obrien les primeres diferències en el marcador (5-10) i el conjunt de Fredy, després d’un temps mort, va reaccionar retallant a 3 punts la diferència. Els de Xàtiva es van anar distanciant en el marcador i assolien el set (1-2) per 18-25.

L’últim set va seguir la tònica del partit amb un rival encertat i errors dels blaugranes que eren penalitzats pels visitants. Tot i la reacció culer, retallant el parcial inicial a 5 punts de diferència, el conjunt visitant va mantenir les distàncies i es va endur el set per 20-25. Els blaugranes no van poder sumar la victòria i es va escapar el partit amb el definitiu 1-3 al marcador.

El Barça Voleibol jugarà dissabte 27 (20.30 h) contra el CV Zaragoza Indescar al CDM Siglo XXI en una nova oportunitat per a l’equip de recuperar el camí de la victòria.