Presentació de l’informe anual del Síndic a l’Assemblea

Presentació de l’informe anual del Síndic a l’Assemblea

El passat 21 d'octubre, el síndic del soci, el Dr. Joan Manuel Trayter, va fer una exposició centrada, entre altres temes, en l'Espai Barça i l'àmbit social

El síndic del soci, el Dr. Joan Manuel Trayter, va intervenir a l'Assemblea Ordinària que va celebrar el Club el 21 d'octubre passat per presentar el seu informe anual. Una exposició centrada en tres àmbits: Espai Barça, social i d'altres. Una de les peticions que va fer a la Junta Directiva va ser intensificar les campanyes d'informació als socis i sòcies per conèixer el telèfon del que disposen en exclusiva, el 900 18 99 00.

Una eina per poder fer amb l'entitat gestions, suggeriments o queixes. El síndic també va demanar que es puguin donar d'alta com a socis els nadons per part de familiars propers, sobretot en el cas d'àvies i avis. En el capítol de peticions també va incloure que des del Club es comuniqui la condició de soci sènior a aquelles persones que sumen més de 40 anys d'antiguitat efectiva i tenen més de 65 anys.

Pel que fa a l'Espai Barça, el Dr. Joan Manuel Trayter es va concentrar a demanar un esforç al Club per solucionar problemes d'aforament amb familiars amb abonaments separats, inconvenients de mobilitat i accessos universals. En l'aspecte social, el Síndic va proposar fer un homenatge a Josep Maria Espinàs, autor de l'himne del Club, proposta que va rebre amb bons ulls el president Joan Laporta. També va fer esment a l'estudi sobre les plaques de l'Estadi que s'ha fet conjuntament amb la Fundació. Per últim va proposar una ampliació del termini d'actualització del cens del Club que va ser acceptada per part de la Junta Directiva.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut