Més de 1.400 penyistes es desplacen a Hamburg

Més de 1.400 penyistes es desplacen a Hamburg

El partit contra el Xakhtar Donetsk es juga demà, a les 18.45 h, i comptarà amb la representació de 41 penyes oficials

El Barça rebrà el suport de 1.405 penyistes, integrants de 41 penyes oficials, en el partit de la quarta jornada de la lligueta de la Champions League que es juga demà a Hamburg contra el Xakhtar Donetsk. Procedeixen majoritàriament de penyes de tot Europa, especialment des de Polònia i Alemanya, on el FC Barcelona compta amb 9 penyes oficials entre els dos països.

En aquest desplaçament destaca la presència de la Penya Blaugrana de Poznan (Polònia) que mobilitza més de la meitat de penyistes culers que viatjaran a Hamburg. La segona amb representació més nombrosa és la Penya Blaugrana Stuttgart, amb 142 penyistes desplaçats. També s’ompliran les graderies de blaugrana amb penyistes vinguts des de Bèlgica, Itàlia, Grècia i Tunísia, a més de Catalunya i la resta d’Espanya.

Per a tots aquests barcelonistes, la Penya Blaugrana Stuttgart i la Penya Barcelonista “Berlín Culé” han preparat una trobada de penyistes i socis i sòcies prèvia al partit. L’afició blaugrana està citada al Vivo Bar, a Bahrenfelder Str. 260 d’Hamburg a les 12.30 h, per gaudir del que s’espera que sigui un gran partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut