Entrenament conjunt del primer equip amb el Barça Atlètic

Entrenament conjunt del primer equip amb el Barça Atlètic

Els equips s'han exercitat plegats aprofitant l'aturada de seleccions que deixa sense activitat la Lliga de Primera Divisió

Tot i la nombrosa absència de futbolistes del primer equip, entre els que estan convocats amb les seves seleccions i aquells que es troben actualment lesionats, l'activitat no frena a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per aquells futbolistes que encara té disponibles Xavi Hernández.

Per a completar l'entrenament, s'ha dut a terme una sessió conjunta amb el Barça Atlètic, que prepara el seu partit d'aquest diumenge (16.15h), corresponent a la jornada vuit del Grup 1 de Primera Federació. Els jugadors de tots dos equips han disputat un partit d'entrenament que també ha tingut la presència de diversos jugadors del Juvenil A.

Pel que fa al primer equip, aquest ha estat l'últim entrenament d'aquesta setmana, aprofitant que no hi ha activitat en forma de partits fins al diumenge dia 22 amb la visita de l'Athletic Club, que inaugurarà un triplet de partits de forma consecutiva a l'Estadi Olímpic i que es completarà amb un duel de Champions contra el Xakhtar Donetsk i finalitzarà amb, ni més ni menys que el Clàssic davant del Reial Madrid.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut